Obavijesti

Sport

Komentari 200

Horde Hrvata stvorile gužvu na ulazima, atmosfera na vrhuncu

Horde Hrvata stvorile gužvu na ulazima, atmosfera na vrhuncu
14

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 igra utakmicu šestog kola grupne faze Lige nacija protiv Austrije u Beču, gradu u kojem će 'vatreni' imati podršku 20.000 hrvatskih navijača

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA NACIJA , BEČ
Sortiranje događaja
UŽIVO IZ BEČA

Nešto više od pola sata je do početka susreta Austrije i Hrvatske! Pogledajte javljanje uživo iz Beča ispred Ernst Happel stadiona našeg reportera Mate Galića.

NAVIJAČI STIGLI

Nakon gotovo dva sata hodanja, pjesme i navijanja, hrvatski navijači stigli su na Prater gdje će u dobroj atmosferi nastaviti s veseljem do početka utakmice.

U navijačkoj koloni prošaranoj 'kockicama' sudjelovalo je više od 10 tisuća Hrvata, a sami stadion bit će gotovo polovično u hrvatskim bojama.

KRENUO KORTEO

Bečke ulice su pune hrvatskih navijača, a na Trgu sv. Stjepana okupilo ih se čak 10 tisuća, možda i više. Korteo naših navijača krenuo je prema Prateru u 17 sati. Vlada odlično raspoloženje, navija se i pjeva i sve je spremno za veliku manifestaciju večeras.

PROSVJEDI U BEČU

Dok hrvatski navijači pjevaju na Stephansplatzu, austrijski građani prosvjeduju protiv režima u Iranu. Zbog toga je prisutan i velik broj policijskih službenika koji drže sve pod kontrolom. 

HRVATI STIGLI U BEČ
Komentari 200