Obavijesti

Sport

Komentari 55

Pogledajte reakciju Vahe na pitanje bi li opet vodio Dinamo

Pogledajte reakciju Vahe na pitanje bi li opet vodio Dinamo

Dinamo je i dalje u prednosti i ja mislim da će ipak usprkos Osijeku i Hajduku i ove godine biti prvak, rekao je Vahid Halilhodžić. Posljednje tri godine na klupi je Maroka, ali već danima se priča o potencijalnom otkazu

VIDEO

Nakon još jednog poraza od Hajduka, Željko Kopić nije djelovao zabrinuto. Štoviše, vjerovao je da Dinamo može osvojiti naslov prvaka, ali ako se to i dogodi, bit će to bez njega. Samo desetak sati nakon poraza od Hajduka (1-0) u najvećem derbiju hrvatskog nogometa, Dinamo je smijenio Željka Kopića i to samo pet kola prije kraja najneizvjesnije završnice u povijesti našeg nogometa u kojoj se čak tri kluba bore za naslov.

Pokretanje videa...

Željko Kopić više nije trener Dinama VIDEO

Ne događa se često da u završnici sezone i to usred paklene utrke za titulu ostanete bez trenera pa su se 'modri' dosjetili provjerenog rješenja u vidu bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića koji će voditi klub u posljednjih pet kola. Bit će tu samo do kraja sezone pa su već sada krenula sijevati imena potencijalnih nasljednika za sljedeću sezonu. Jedan od favorita za klupu je Sergej Jakirović, neki bi htjeli vidjeti i trenera Rijeke Gorana Tomića, a pomalo iznenađujuće se pojavilo ime Vahida Halilhodžića!

World Cup - Final Draw

Vaha obnaša dužnost izbornika Maroka s kojim je izborio Svjetsko prvenstvo u Kataru, kuglice su ga smjestile u skupinu s Hrvatskom, Kanadom i Belgijom, ali pitanje je hoćemo li ga vidjeti tamo jer već danima se priča o potencijalnom otkazu. Bio je na udaru tamošnje javnosti zbog nepozivanja velikih zvijezda poput Ziyecha, Hamdallaha, Mazraouija i Harita. Halilhodžić ih je otpisao i ne planira ih vratiti u reprezentaciju, ali zato bi ga čelnici tamošnjeg saveza mogli otjerati s klupe.

I upravo zbog toga se njegovo ime pojavilo među potencijalnim kandidatima za trenera Dinama. Navijači ga obožavaju, i danas mu pamte ono senzacionalno rušenje Villarreala, ali zbog sukoba s čelnicima kluba otišao je nakon osam mjeseci. Postoji li mogućnost da se vrati? 

Na to pitanje Vaha se grohotom nasmijao pa nakon nekoliko sekundi odgovorio:

- Teško je to… Jednom je Zdravko Mamić ušao u svlačionicu, izrekao riječi koje ja nisam cijenio, došlo je do malog sukoba. Kasnije se on ispričao, život teče dalje i ja želim Dinamu puno sreće i uspjeha - rekao je Halilhodžić u razgovoru za Novu TV

Africa Cup of Nations - Quarter Final - Egypt v Morocco

Čeka nas paklena završnica, Hajduk na valovima euforije jaše po prvi naslov prvaka nakon 17 godina, Osijek prijeti, ali smatra kako će Dinamo i ove sezone do naslova. 

- Dinamo je i dalje u prednosti i ja mislim da će ipak usprkos Osijeku i Hajduku i ove godine biti prvak.

Ako ostane na klupi Maroka, vodit će svoju reprezentaciju protiv Hrvatske. 

- Čak sam nekim prijateljima i rekao da ćemo izvući Hrvatsku, to je osjećaj koji ne možeš ne razumjeti. Kroz neke vizije moje utopističke, rekao sam 'možda će biti Hrvatska' i eto, tako je ispalo. Normalno da je Hrvatska favorit, Hrvatska je viceprvak svijeta, ali mi nećemo ući u tu utakmicu da se šetamo. Sve ćemo napraviti da se šetamo i pobijedimo Hrvatsku, pratit ćemo svaki detalj i pokušati iznenaditi.

Osvrnuo se Halilhodžić i na marokanske zvijezde s kojima je u sukobu. Zbog slične situacije otjerali su ga iz Obale Bjelokosti i Japana, iako je prvotno izborio SP. 

- Vidjet ćemo, može se dogoditi još puno čudnih stvari. Već sam dvije reprezentacije odveo na Svjetsko prvenstvo pa ih nisam vodio. Ako netko misli drugačije, to je njihova stvar. Neće biti prvi put...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani