Sport

Komentari 64

Pogledajte ruku zbog koje je Villarreal dobio penal u Zagrebu

Pogledajte ruku zbog koje je Villarreal dobio penal u Zagrebu

Villarreal je poveo na Maksimiru u 44. minuti golom Gerarda Morena iz penala nakon što je Kevin Theophile igrao rukom. VAR nije promijenio odluku suca, a ranije je poništio gol "modrih"

Njemački sudac Daniel Siebert pokazao je kao iz topa na penal za Villarreal u 42. minuti prve utakmice četvrtfinala Europske lige na Maksimiru protiv Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gerard Moreno s lijeve je strane pokušao ubaciti u šesnaesterac, a Kevin Theophile Catherine igrao je rukom. Pitanje je samo bilo - je li to za najstrožu kaznu? Ruka se kretala iza leđa, ali pogodila je stopera "modrih" daleko od tijela. I bio je jako blizu Morenu...

Sudačka ekipa provjerila je tu situaciju na snimci i potvrdila penal, a Gerard Moreno ga je i realizirao za vodstvo Villarreala u Zagrebu.

Penal za Villarreal možete pogledati OVDJE.

Inače, nešto ranije, u 27. minuti, VAR je oduzeo gol Dinamu. Mislav Oršić uputio je iz svoje polovice loptu u prostor za Iyayija Atiemwena koji je bio malo ispred zadnjeg igrača "žute podmornice".

U nastavku te akcije zabio je Oršić, koji nije bio u zaleđu kad mu je Atiemwen centrirao, ali suci su pregledali akciju od početka i pronašli to zaleđe od desetak centimetara.

Najčitaniji članci