Obavijesti

Sport

Komentari 62

Pogledajte snimku utakmice PPD-a i Nexea! Našičani: Ovo je svih 17 grešaka na našu štetu

Pogledajte snimku utakmice PPD-a i Nexea! Našičani: Ovo je svih 17 grešaka na našu štetu

Snimka utakmice, koja se nije prenosila, stigla je u Hrvatski rukometni savez, a Našičani su izdvojili čak 17 situacija u kojima smatraju da su ih suci Jurinović i Mrvica oštetili

U samo dva tjedna PPD Zagreb i Nexe igrat će treći put, ne i zadnji ove sezone. Prvi je, u zadnjem kolu prvenstva, pripao Zagrebu u Kutiji šibica (25-16), kao i onaj drugi prošlog vikenda u finalu Kupa (30-27).

U subotu (20:00), opet u Kutiji šibica, počinje doigravanje za naslov prvaka. Ovaj puta uz kamere HRT-a. Tko prvi dođe do tri prvenstvene pobjede (trenutačno je 1-1), bit će prvak. U Našicama, međutim, i dalje ne odustaju od prošle utakmice na Zagrebovom terenu. Snimka utakmice, koja se nije prenosila, stigla je u Hrvatski rukometni savez, a Našičani su izdvojili čak 17 situacija u kojima smatraju da su ih suci Jurinović i Mrvica oštetili.

Subotnji dvoboj, pak, sudit će najbolji hrvatski suci i ponajbolji svjetski, Gubica i Milošević. Isti su sudili i finale Kupa u kojem je Zagreb slavio 28. naslov u Kupu. Na njihovo suđenje nijedna strana nije imala većih prigovora. Pa neka tako bude i u subotu navečer. Sve ostalo ne treba nikome.

Zagreb: Rukometni derbi susret između PPD Zagreb i NEXE Našice

- Znamo da će prije svake utakmice sa Zagrebom uvijek biti puno polemika. Zbog tih stvari imamo sve više simpatizera u Hrvatskoj. Sve je više onih koji otvaraju oči. Zagreb je kvalitetna momčad, momčad s tradicijom. Već smo pobjedom u Našicama dokazali da možemo parirati njima, bez obzira na sve. Znamo put, ali samo želim da nam dopuste da igramo rukomet u pravom smislu te riječi - kazao je nedavno Nexeov trener Branko Tamše.

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU IVICE KOSTELIĆA: