Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pogodnost za navijače Dinama: Moguće kupiti paket ulaznica...

Pogodnost za navijače Dinama: Moguće kupiti paket ulaznica...
1

Utakmice za Anderlecht će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 40 kn sjever dolje, istok 49kn i tribina zapad dolje 80kn. Za najveći hrvatski derbi cijene u pretprodaji su zapad dolje 70kn, Istok 50kn i sjever dolje 30

VIDEO

Sjajno odrađeni jesenski dio sezone za Dinamo dolazi kraju, a za Modre su uoči zimske pauze preostale još dvije utakmice na Maksimiru. Modri će na svome stadionu do kraja godine ugostiti Anderlecht i Hajduk, a klub je objavio cijene ulaznice te posebne pogodnosti za sve navijače. 

Utakmica protiv Belgijaca u sklopu šestog kola Europske lige je na rasporedu 13. prosinca, a najveći hrvatski derbi protiv Hajduka se igra tri dana kasnije. Tako su na Maksimiru odlučili ulaznice za te dvije utakmice prodavati u paketu i pojedinačno. Pojedinačne ulaznice bit će u prodaji od 6.12. do 13.12., dok će pakete biti moguće kupiti od 6.12. do 12.12. 

Cijena paketa pruža mnoge pogodnosti za gledatelje i jeftinije ulaznice, a paket uključuje ulaznice za obje utakmice. Cijene su za sjever dolje 49 kn, tribinu istok 49 kn i zapad dolje 100 kn. Gledatelji koji kupe paket će dobiti ulaznicu za utakmicu protiv Anderlechta te kupon za ulaznicu koji će moći zamijeniti za ulaznicu dan prije utakmice protiv Hajduka.

Utakmice za Anderlecht će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 40 kn sjever dolje, istok 49 kn i tribina zapad dolje 80 kn. Za najveći hrvatski derbi cijena u pretprodaji za zapad dolje je 70 kn, istok 50 kn i sjever dolje 30 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Akcija je ovo Dinama koju će navijači sigurno objeručke prihvatiti, a stadion bi mogao biti uredno popunjen, što je i zaželio trener Nenad Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu