Obavijesti

Sport

Komentari 0

Poker "skalpova": Slaven Bilić srušio je i Mourinhov Chelsea!

Poker "skalpova": Slaven Bilić srušio je i Mourinhov Chelsea!
8

West Ham je slavio u londonskom derbiju protiv Chelseaja 2-1 u 10. kolu. Bilić je u debiju u Premiershipu, nakon Wengera, Pellegrinija i Rodgersa, srušio i Mourinha

VIDEO

Arsene Wenger, Manuel Pellegrini, Brendan Rodgers. Arsenal, Manchester City, Liverpool. Slaven Bilić je ovom uglednom društvu dodao Mourinhov Chelsea. Sve ih je pobijedio "Super Slav", kako našeg trenera zovu engleski mediji.

West Ham je slavio u londonskom derbiju protiv Chelseaja 2-1. Mourinho nije dočekao kraj utakmice. Žalio se na suce u poluvremenu pa je dobio crveni karton, a hrvatski trener nastavlja osvajati Englesku. Ostao mu je još United, a nakon pobjede protiv Chelseaja doveo je klub do drugog mjesta! Treba mu kiks Arsenala da tamo i ostane...

REUTERS/PIXSELL

Chelsea na milimetar od gola!

Zarate je probio Chelsea u 17. minuti. Gosti nisu dobro očistili, lopta dolazi do desetke West Hama. Silovit udarac, Begović tu nije mogao ništa. Chelsea nije imao sreće. Zouma je bio milimetar od gola, a gosti isto toliko od izjednačenja. Pucao je Chelseajev stoper, a lopta je gotovo cijela ušla u gol. Gotovo jer novi sustav u Premiershipu pokazao je da gola - nema.

twitter

Za glupost utakmice pobrinuo se Nemanja Matić. Imao je srpski veznjak žuti karton, a zbog neopreznog starta uz aut-liniju pred kraj prvog poluvremena dobio je drugi žuti. Jonathan Moss nema milosti. Crveni karton za srpskog veznjaka uz ironičan smiješak Josea Mourinha koji je nešto kasnije završio kao i njegov igrač.

Mourinho je zbog prigovora na suđenje dobio crveni karton u poluvremenu utakmice. U drugom je dijelu na klupi Chelseaja bio pomoćni trener. I dobro je krenulo za goste. Gary Cahill je zabio za izjednačenje nakon nešto više od 10 minuta igre u drugom dijelu. No Carroll u 79. donosi veliku pobjedu West Hama.

Bilić: Mourinho ovo nije zaslužio!

Oduševljen sam. Igramo dobro, a bilo nam je važno nastaviti to ispred naših navijača. Ovo se čini kao savršen dan, rekao je Slaven Bilić.

Chelseaju je isključen Nemanja Matić zbog dva žuta kartona, suci su im poništili gol nakon što je gol-tehnologija pokazala da lopta "milimetarski" drži crtu, a navijači Chelseaja žale se i kod zaleđa Cesca Fabregasa i još jednog poništenog gola.

- Kod Fabregasovog gola nitko ne može reći da nije bilo zaleđe ili da je bilo. Nitko to ne može tvrditi sigurno. Bilo je jako blizu. Crveni karton mi se čini čist. Žuti je žuti, a Matić je dobio dva žuta i to je isključenje - rekao je Slaven.

- Nisam vidio Mourinha nakon utakmice. Znam da nije bio na klupi u drugom dijelu. Suosjećam s njim u ovom teškom periodu. Nije ovo zaslužio - dodao je Bilić kojem je Mourinho među prvima poslao SMS dobrodošlice kad je potpisao za West Ham.

U Chelseaju su se odlučiti na bojkot presice...

Bilić vs. Mourinho

Na goalu pogledajte galeriju Bilić vs. Mourinho...

Premiership, 10. kolo:

  • West Ham - Chelsea 2-1
  • Aston Villa - Swansea 1-2
  • Leicester - Crystal Palace 1-0
  • Norwich - WBA 0-1
  • Stoke - Watford 0-2
  • Arsenal - Everton 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju