Obavijesti

Sport

Komentari 29

Poljud će opet gorjeti: 'Vatreni' će protiv Rusije igrati u Splitu!

Poljud će opet gorjeti: 'Vatreni' će protiv Rusije igrati u Splitu!

Vatrene u rujnu očekuje novi ciklus kvalifikacija za SP, a naši igrači će protiv Slovenije 7. rujna bodove tražiti na Poljudu. Također, HNS je objavio kako će se susret posljednjeg kola protiv Rusije isto igrati na Poljudu

VIDEO

Za ulaznice se čekalo i po nekoliko sati u dugačkim redovima, tražila se karta više, a Poljud je bio - krcat! Nije bilo mjesta ni za iglicu na rasprodanim tribinama, svi su htjeli vidjeti Luku Modrića i ekipu na djelu. Bila je to atmosfera za pamćenje.

Pokretanje videa...

Del Piero, Modrić i Dalić u Petrčanima 03:08

Pričamo o 10. listopadu 2019. godine kada je Hrvatska zaigrala na Poljudu nakon četiri godine i razbila Mađarsku 3-0 u kvalifikacijama za Euro. Raspjevani Poljud s više od 30.000 duša nosio je reprezentaciju od prve minute, 'vatreni' su bili oduševljeni i nadali se kako će to viđati češće. 

Hrvatska se vratila na Poljud prošle godine kada je izgubila od Portugala 3-2 u Ligi nacija, ali bila je to tmurna atmofera pred praznim tribinama. Nažalost, korona je sve zaustavila.

Nekada se čekanje isplati. Reprezentacija se ovu jesen opet vraća u Split, ali ovaj put s navijačima! 'Vatrene' u rujnu očekuje novi ciklus kvalifikacija za SP, a naši igrači će protiv Slovenije 7. rujna bodove tražiti na Poljudu. Također, HNS je objavio kako će se susret protiv Rusije isto igrati na Poljudu. Taj susret je na rasporedu 14. studenog, a bit će to ujedno i naša posljednja utakmica u kvalifikacijama za SP. Teško da će Poljud biti krcat kao prije dvije godine, ali sigurno će naši reprezentativci opet imati veliku podršku. Ako i tada budu vrijedila pravila koja su danas na snazi, onda će na utakmice moći samo osobe s Covid potvrdama.

Nakon razočaravajućeg poraza od Slovenije u prvom kolu, 'vatreni' su gorak okus iz Ljubljane isprali s dvije pobjede protiv Cipra i Malte na Rujevici. No, igra nije bila briljantna, bilo je jako puno prozivki, a na Euru smo vidjeli tek mali pomak.

Hrvatska je u ovome trenutku prva u skupini sa šest bodova, a nadamo se kako će tako ostati i nakon rujanskih utakmica. 'Vatreni' novi ciklus otvaraju 1. rujna u gostima protiv Rusije, a samo tri dana kasnije slijedi još jedan gostujući dvoboj protiv Slovačke. Rujanski dio kvalifikacija zaključit ćemo 7. rujna u Splitu protiv Slovenije. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi