Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ponovni obrat: Khabib i Floyd borit će se u svibnju u Rusiji?

Ponovni obrat: Khabib i Floyd borit će se u svibnju u Rusiji?
1

Floyd Mayweather borit će se protiv Tenshina Nasukawe u egzibicijskom meču sa Staru godinu, dok sljedeći protivnik Khabiba Nurmagomedova nije poznat. Ali, izgleda kako će se borba između ove dvojice ipak održati

VIDEO

Sprema li se svojevrsni 'Rumble in the jungle 2'? Prema riječima Khabibovog oca i pisanju MMA Team Dagestana, borba će se održati čim Nurmagomedovu istekne ugovor s UFC-om.

- Borba s Floydom moguća je nakon isteka ugovora s UFC-om. Interesantna je ne samo za nas, već i za sponzore. Mogla bi se održati 4. svibnja u Groznom - rekao je za ruski IZ Abdulmanap Nurmagomedov.

Na svom je Twitter profilu istu spekulaciju potvrdio MMA TEAM DAGESTAN, a oni su bili među prvima koji su spomenuli borbu između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, pa ovo treba uzeti s dozom ozbiljnosti.

Ovo je tko zna koja promjena na relaciji Mayweather - Nurmagomedov. Spominjalo se tu svašta, od boksačkog meča Conora i Khabiba, pa borbe u oktogonu između Floyda i Nurmagomedova, pa se u priču upleo i Georges St. Pierre koji je trebao biti novi izazivač za Dagestanca, Tonyja Fergusona koji je trebao biti idealan za novi UFC-ov pay per view ... Floyd je saznao svog protivnika, to će biti Tenshin Nasukawa u ekshibicijskom meču na 3 runde, dok je Khabib još uvijek u neizvjesnosti.

Stara godina bez Mirka, ali sa Floydom

Ljudima ćemo ponuditi nešto što nikad nisu vidjeli, rekao je prije mjesec dana Floyd Mayweather (41) u najavi spektakla koji će se dogoditi na Staru godinu.

Boxer Floyd Mayweather Jr. of the U.S. poses for a photograph with his opponent Tenshin Nasukawa during a news conference in Tokyo

Mayweather će se boriti s dvostruko mlađim Japancem Tenshinom Nasukawom, a pravila za borbu su prilično bizarna! Borit će se u tri runde koje će trajati po tri minute, a uopće neće biti suca!

Čini se da bi to mogla zapravo biti borba bez pravih udaraca i da će Mayweather i Nasukawa imati zadatak da trčkaraju po ringu. Težinska je kategorija od 66.7 kilograma, a na rukama će nositi Rizin rukavice od 227 grama.

Morala je borba biti prilagođena. Amerikanac jednostavno ne bi imao nikakve šanse protiv 20-godišnje japanske kick-boxing zvijezde da se borilo prema MMA pravilima.

Floyd 'Money' Mayweather ovom će borbom opravdati svoj nadimak, a u svojem je posljednjem pojavljivanju u medijima prokomentirao izjavu Dana Whitea koji mu je rekao da će borba između njega i Khabiba biti u oktogonu ili nigdje.

Protiv Khabiba u oktogonu ili ništa! White želi 'pravu borbu'
Protiv Khabiba u oktogonu ili ništa! White želi 'pravu borbu'

- Neću ići u ničiji kavez i raditi što mi kažu. Da sam htio, radio bi to otpočetka. ja sam boksač. Ako se tko želi boriti protiv mene bit će to u ringu i nigdje drugdje. Kratko i jasno - rekao je neporaženi boksački šampion.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani