Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ponudio 10.000 kuna za bolje sjedalo pa ga brutalno odbili...

Ponudio 10.000 kuna za bolje sjedalo pa ga brutalno odbili...
1

Igrač Carolina Panthersa Cam Newton vraćao se iz Pariza u SAD-u, ali nije imao dovoljno luksuzna mjesta u avionu, barem po njegovim standardima. Suputniku je za bolje sjedalo ponudio bogatstvo, ali...

VIDEO

Quaterback Carolina Panthersa Cam Newton (30) pauzu od naporne sezone iskoristio je kako bi se malo odmorio. Dio odmora proveo je u Parizu pa se zrakoplovom zaputio prema SAD-u.

Newton nije na vrijeme rezervirao karte pa nije imao baš nekog izbora. Aviokompanija mu je dala loša mjesta, a Newton je ipak navikao na luksuz. 

Pronjuškao je quarterback Carolina Panthersa malo po avionu pa pronašao jedno mjesto koje mu se svidjelo, ali bio je tu jedan mali problem. Na njemu je već sjedio putnik, a Newton mu je pripremio nemoralnu ponudu. Posegnula je NFL zvijezda za novčanikom i suputniku ponudila čak 1.500 dolara, odnosno 10.000 kuna za njegovo mjesto.

Na njegovu žalost, ovaj ga je hladno odbio, a šokirani Newton pokunjeno se vratio na svoje mjesto. 

Sve je snimila Eli Edwards, a video je bio zatrpan komentarima ljudi koji nisu mogli vjerovati da je čovjek odbio takav novac za zamjenu mjesta. Neki su čak pisali da bi za taj novac sjedili na podu satima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu