Obavijesti

Sport

Komentari 124

Portugalci nabrijani: Pobijedit ćemo Hrvatsku i bez Ronalda!

Portugalci nabrijani: Pobijedit ćemo Hrvatsku i bez Ronalda!
7

Utakmica s Hrvatskom nam jer bitna jer igramo protiv svjetskih doprvaka. Bit će to dobra utakmica za nas u kojoj očekujem pobjedu, rekao je 22-godišnji napadač Andre Silva uoči susreta u četvrtak (20.45 sati)

VIDEO

Hrvatska i Portugal u četvrtak u 20.45 sati igraju prijateljsku utakmicu na stadionu Algarve u Portugalu. To će domaćinima poslužiti kao priprema za otvaranje Lige nacija s Italijom, a nama za utakmicu protiv Španjolske u Ligi nacija 11. rujna. 

- Utakmica s Hrvatskom nam jer bitna jer igramo protiv svjetskih doprvaka. Bit će to dobra utakmica za nas u kojoj očekujem pobjedu - rekao je 22-godišnji napadač Andre Silva u reprezentativnom sportskom kampu u Lisabonu.

Santini: Luka? Znači nam puno što je uopće s nama u busu...
Santini: Luka? Znači nam puno što je uopće s nama  u busu...

 U dosadašnja četiri međusobna susreta Hrvatska nije pobijedila Portugal, niti je uspjela zabiti. Najviše boli poraz s Europskog prvenstva 2016. godine kad smo od Portugalaca ispali u osmini finala nakon produžetaka 1-0.

Portugalcima će Hrvatska poslužiti kao 'generalka' za Italiju.

- Još nismo proučavali Italiju jer se zasad spremamo samo za utakmicu s Hrvatskom. Taj susret nam je jednako bitan kao i onaj s Italijom - rekao je Silva koji je u 26 utakmica za Portugal zabio 12 golova. 

Portugal je ljetos na svjetskom prvenstvu ispao u osmini finala od Urugvaja a sada neće biti deset igrača s prvenstva, uključujući Cristiana Ronalda koji je dobio izbornikovo dopuštenje da izostane kako bi se bolje prilagodio u Juventusu.

- Svi novi igrači mogu pomoći. Kada dolaze ovdje u reprezentaciju, dolaze s velikim očekivanjima, i željom da daju sve od sebe - naglasio je Silva.

Izbornik Fernando Santos je prije nekoliko dana rekao kako je glavni cilj izgradnja momčadi sposobne za obranu naslova prvaka Europe na prvenstvu 2020. godine.

- No, prije tog prvenstva nas čeka Liga nacija. Imamo velika očekivanja na svakom natjecanju, pa tako i tome, jer mi uvijek želimo pobijediti. Dat ćemo sve od sebe u Ligi nacija -  poručio je Silva.

Bernardo Silva, 24-godišnji krilni igrač Manchester Citija, smatra da će im nedostajati 33-godišnji kapetan. Ronaldo je, naime, u 154 utakmice za Portugal zabio 85 golova te je igra uglavnom bila podređena njemu.

- Uvijek kada nije tu, Cristiano nam nedostaje. To je normalno. No oni koji će igrati dat će sve od sebe da ga nadomjeste - rekao je Bernardo Silva iza kojega je 30 nastupa u nacionalnom dresu.

- Svjesni smo da igramo protiv svjetskih doprvaka, a onda i protiv Italije. Mi želimo osvojiti Ligu nacija, uvijek nastojimo pobijediti, pa ćemo dati sve od sebe kako bi smo ostvarili taj cilj - zaključio je.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe