Sport

Komentari 69

Postala je hit: Popravila kajak s kondomom i osvojila broncu!

Postala je hit: Popravila kajak s kondomom i osvojila broncu!

Kladim se da niste znali da se kondomi mogu koristiti za popravak kajaka. Vrlo je rastezljiv i snažan. Idealno klizi u vodi, rekla je australska kajakašica Jessica Fox. Na kraju joj je kondom pomogao i osvojila je broncu

Finale se bliži, a kajak vam je oštećen. Što napraviti? Hvata vas panika, sav trud i rad može vam pasti u vodu. No, u tim trenucima budi se kreativnost i snalažljivost.

Olimpijske igre oduvijek su bile materijal za stvaranje novih junaka i zanimljivih priča koje su se godinama prenosile, a jednu takvu vidjeli smo u ženskom finalu kajaka jednosjeda.

Canoe Slalom - Women

Australska kajakašica Jessica Fox oštetila je kajak u polufinalnoj utrci i nije imala vremena za popravak pa se morala snaći kako god zna i umije. I palo joj je na pamet. Kondoma u olimpijskom selu ionako ima preko 160.000, pa tko će skužiti ako jedan iskoristi za popravak. Uzela je jedan i navukla ga na svoj kajak. I upalilo je! Kondom je izdržao i na kraju je osvojila broncu u K1 slalomu.

- Kladim se da niste znali da se kondomi mogu koristiti za popravak kajaka. Vrlo je rastezljiv i snažan. Idealno klizi u vodi - objasnila je inovativna Fox. 

Trik joj je itekako uspio. Bila je favoritkinja za zlato u K1 i C1 slalomu, ali zbog svega što joj se dogodilo, bronca je za nju itekako zlatnog sjaja.

No, u četvrtak je dobila novu nagradu za snalažljivost. Osvojila je zlato u C1 slalomu i pokazala koliko se isplati biti uporan unatoč svim poteškoćama.

Canoe Slalom - Women

Ovo joj je četvrta medalja na Olimpijskim igrama, u Londonu je u K1 slalomu bila srebrna, a u Rio de Janeiru prije pet godina brončana. No, o ovome nastupu će se još jako dugo pričati.