Obavijesti

Sport

Komentari 12

Potpisali Vlašić, Hairlahović i Balić: Očekujemo puno od njih

Potpisali Vlašić, Hairlahović i Balić: Očekujemo puno od njih
1

Sva trojica su potpisali ugovore na preporuku cijele struke kluba, što je jako važno, rekli su u Hajduku nakon što su potpisali prve ugovore s talentiranim kadetima

VIDEO

Na Poljudu su danas predstavljena trojica mladih igrača koji su potpisali profesionalne ugovore, kadeti Nikola Vlašić, Andrija Balić i Ismar Hairlahović. O svoj trojici je biranim riječima govorio sportski direktor Goran Vučević.

- Ismar Hairlahović je prije tri i pol godine došao iz Nogometne akademije Pašić iz BiH. Odličan je učenik i igrač koji je svojim radom zaslužio potpis profesionalnog ugovora. Joško Vlašić je najzaslužniji za razvoj sina Nikole, za kojeg već sada postoji jako veliki interes stranih klubova. On je u pravom trenutku došao u Hajduk, gdje je dobio dimenziju više i od njega jako puno očekujemo, kao i od Andrije Balića, koji dolazi iz prave hajdučke obitelji, koji je uostalom već debitirao protiv Bešiktaša - kazao je Vučević i dodao:

- Sva trojica su potpisali ugovore na preporuku cijele struke kluba, što je jako važno, a potpisani ugovori su prema obrascu kakvom će potpisivati i svi ostali igrači u budućnosti. Ne želimo da ostanu na papiru igrači, nego da budu što bolji igrači na korist kluba. Detalje nećemo otkrivati jer klub smatra kako neke stvari ne trebaju ići u javnost.

Ismar Hairlahović igra na poziciji centralnog veznog, a u pomorskoj školi ima sve petice.

- Uz malo truda volje i rada sve se može uskladiti. Ovo je za mene velika čast, iznimno mi je drago jer svi znamo koliko je Hajduk veliki klub s tradicijom i poviješću. Na nama je da dobrim igrama opravdamo status i da se nametnemo treneru prve momčadi. Hvala svima koji su mi pomogli u radu - kazao je Hairlahović, kojem je od igrača Hajduka uzor Senijad Ibričić, a od inozemnih Xavi.

Nikola Vlašić izdanak je poznate sportske obitelji.

- San svakoga Splićanina koji se bavi nogometom je zaigrati za Hajduk, nadam se da će se meni želja i ostvariti. Znam da je svima zanimljivo to što dolazim iz poznate sportske obitelji, no meni je to normalno. Moj prvi cilj je dokazati se u juniorskoj konkurenciji, a dalje što bude - kazao je Vlašić, koji je kao svog idola izdvojio Sergia Aguera.

Andrija Balić debitirao je u dresu Hajduka na prijateljskoj utakmici protiv Bešiktaša.

- Bio sam iznenađen, no ispalo je dobro na kraju. Evo, sad sam potpisao i profesionalni ugovor, što mi je velika čast i poticaj za rad - kazao je ovaj ofenzivni veznjak, čiji je idol Iniesta.

Sva trojica pripadaju generaciji Hajduka koja dominira u prvenstvu, no unatoč tome nema ih u reprezentativnoj selekciji, koju čine gotovo isključivo igrači Dinama. Sportski direktor Vučević 'preskočio' je odgovor na to pitanje.

- Moja filozofija je da je rezultat važan, ali da je važnije napraviti igrače za prvu momčad. Ne bih volio ulaziti u polemike i konflikte, ne bih volio davati izjave koje će dolijevati ulje na vatru - zaključio je Vučević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom