Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Potpisivao sam ugovor, iznad mene su stajali naoružani Srbi'

'Potpisivao sam ugovor, iznad mene su stajali naoružani Srbi'

Nakon kratkih angažmana u West Hamu i Internacionalu, u ljeto 2011. došao sam u Ajaccio na dogovoreni potpis ugovora. Ali tjedan dana se ništa nije događalo, rekao je brazilski nogometaš...

VIDEO

Ilan Araujo Dall'Igna (39) nogometaš je koji je sigurno poznat strastvenijim ljubiteljima Premier lige i francuske Ligue 1. Rođen je u Brazilu, u rodnoj grudi igrao je za Paranu, Sao Paulo i Atletico Paranaense, a onda se otisnuo trbuhom za kruhom u francuski Sochaux, St. Etienne pa u engleski West Ham gdje je igrao najbolji nogomet karijere.

Igrao je još i za Bastiju, Ajaccio i Internacional. Po svemu tome, rekli bismo da je riječ o skromnoj i prosječnoj nogometnoj karijeri bez nekih uzbuđenja. A toga barem nije nedostajalo.

Soccer - Barclays Premier League - Fulham v West Ham United - Craven Cottage

Brazilac je 2011. godine odlučio poći na Korziku pod stare dane i uživati u ljepotama Francuske dok mu ne kucne čas za mirovinu. Dogovor je bio takav da će se s predsjednikom Ajaccia Alainom Orsonijem naći na ručku, a onda su odjednom završili u planinama.

- Nakon kratkih angažmana u West Hamu i Internacionalu u ljeto 2011. došao sam u Ajaccio na dogovoreni potpis ugovora. Ali tjedan dana se ništa nije događalo, da bi onda konačno po mene došao predsjednik kluba Alain Orsoni - rekao je Dall'Igna pa nastavio:

- Pokupio me u blindiranom BMW-u i iako je bilo dogovoreno na odemo na ručak u tom primorskom gradu, primijetio sam da se penjemo u korzikanske planine. Kada sam pitao predsjednika zašto je došlo do promjene plana, objasnio mi je da je za njega previše opasno da ruča u Ajacciu. Tako smo došli do neke zabiti. Tamo sam ušao u sobu bez prozora, gdje sam potpisao ugovor za Ajaccio dok su iznad mene stajala dva naoružana Srbina - pričao je Brazilac.

Soccer - Barclays Premier League - West Ham United v Hull City - Upton Park

Naime, Alaina Orsonija su optužili za ubojstvo poslovnog partnera te je duže vrijeme bio u bijegu. Lovila ga je policija i plaćene ubojice, a na kraju je i uhićen. Devet mjeseci kasnije su ga pustili zbog nedostatka dokaza, a i sam je rekao nekoliko puta da su te optužbe stigle zbog njegove loše reputacije i česte povezanosti s mafijom.

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica