Obavijesti

Sport

Komentari 519

Kakav šok! Modrić i Real ispali iz Lige prvaka od sjajnog Ajaxa

Kakav šok! Modrić i Real ispali iz Lige prvaka od sjajnog Ajaxa
17

Šok na Bernabeuu! Mladi Ajax prošao je u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su razbili aktualnog prvaka Europe Real Madrid. Tadić, Schone, Ziyech i Neres potopili su bijeli brod za konačnih 4-1 i ukupnih 5-3...

VIDEO

Trostruki uzastopni europski prvak Real Madrid senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solarija koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone, a sad i od Ajaxa.

Madriđani su zadnji put iz osmine finala Lige prvaka ispali 2010. godine kada ih je Lyon šokirao na Bernabeuu odigravši neriješeno 1-1. Prvu utakmicu dobili su Francuzi na svome stadionu 1-0. Cristiano Ronaldo i Higuain imali su festival promašaja, a posebno je "briljirao" Argentinac koji je tada promašio i prazan gol.

Ajax je krenuo, onako kako su i najavili. Žestoko, agresivno i s puno pritiska. Tako su i prvu utakmicu odigrali, ali mučila ih je realizacija.  Već u 7. minuti Ajax je iznenadio uspavani Real i poveo golom Marokanca Hakima Ziyecha koji je u šesnaestercu dodavanje Tadića i pogodio prizemnim udarcem desni kut vrata. Real nije ni trepnuo, a sredstvo za čišćenje Ajax ih je već dobrano počistilo. U 18. minuti  Ajax vodi s 2-0. Srbin Tadić je na sredini terena prošao trojicu igrača i pravovremeno uposlio Brazilca Neresa, kojeg ni vratar Courtois, a niti Modrić nisu spriječili da postigne gol. 

Real je puno odlučnije krenuo u drugi dio, a u 58. minuti Benzema je iz izgledne prilike pucao pored vrata. No, u 62. minuti junak dvoboja Dule Tadić postigao je vrlo lijep gol, s desetak metara pogodio je same rašlje gola. Gol je priznat tek nakon VAR-a jer je sporna bila situacija na početku akcije Ajaxa kada je lopta dvojbeno prošla aut-linije.   

U 70. minuti Real konačno zabija kada je dodavanje Reguilona preciznim udarcem u gol pretvorio Asensio. I taj tračak nade trajao je dvije minute - Danac Lasse Schoene je iz slobodnog udarca iskosa s lijeve strane vidio da je Courtois izašao s vrata i preciznim udarcem pogodio same rašlje. To je bio kraj Reala, trenutak koji ih je bacio u očaj.

Luka Modrić bio je apsolutno nevidljiv, a Gareth Bale je još jednom dokazao kako uopće ne zaslužuje nositi Realov dres. Štoviše, s obzirom na ovakvu igru i angažman, pola ovih igrača ne zaslužuje ovdje biti.

Također, ovo je prvi put u povijesti da je Real ispao iz natjecanja nakon što je pobijedio prvu utakmicu. No za sve postoji prvi put. Za Real je sezona gotova, Barcelona ih je izbacila iz Kupa i udaljila ih od prvenstva, a Ajax im je zadao završni udarac.

Totalni remont slijedi na ljeto za gazdu Pereza. To je jasno da oni više nemaju motiva, da ih lako svi čitaju, a odlazak Cristiana Ronalda samo je produbio te probleme. Ova utakmica je još jednom pokazala da Real ne može bez Portugalca i to je sad svima jasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 519
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome