Sport

Komentari 6

Povratak jednog od najvećih ikad: Od siječnja ću opet raditi!

Povratak jednog od najvećih ikad: Od siječnja ću opet raditi!

Arsene Wenger u razgovoru za Bild otkrio je da mu je dosta odmaranja i da je spreman vratiti se u nogomet. Priznaje kako je imao jako puno ponuda posljednjih mjeseci te će u siječnju preuzeti klub ili reprezentaciju

Odmorio sam se i spreman sam za novi posao. Ne znam još gdje, ali od siječnja krećem s novim poslom, otkrio je u razgovoru za Bild Arsene Wenger (68).

Francuska legenda 22 je godine sjedio na klupi Arsenala, osvajao naslove, ali i bio na žestokom udaru navijača prije no što je na kraju prošle sezone odlučio napustiti Topnike. Iako su mnogi nagađali kako je otišao u mirovinu, Wenger se odlučio vratiti, no u kojoj točno funciji još ni sam ne zna.

- Javljali su se mnogi, nudili, slali upite, reprezentacije, klubovi, savezi... Mogao bi to biti i posao u Japanu - otkriva Wenger koji je u Arsenal 1996. došao upravo iz japanskog Nagoya Grampus Eighta.

- U 22 godine u Arsenalu jako sam puno naučio, imam iskustva na različitim nivoima rada u klubu. Sada mi dolaze ponude iz cijelog svijeta - priča Francuz.

A Nijemci nisu propustili priliku da im Wenger prokomentira njihovu zvijezdu Mesuta Özila.

- Vjerujem da Njemačka treba Mesuta. Nadam se da ga izbornik može nagovoriti na povratak. Özil je vrhunski nogometaš i ne sviđa mi se što je napustio reprezentaciju.

Najčitaniji članci