Obavijesti

Sport

Komentari 15

Pozdravite nove rekordere: Marseille je najgori klub LP-a!

Pozdravite nove rekordere: Marseille je najgori klub LP-a!

Marseille je 13. uzastopnim porazom postao najgori klub u Ligi prvaka ikada. Nekoć je bio prvak, a danas se nalazi u velikim problemima. U 4. kolu Lige prvaka izgubili su od Porta 0-2

VIDEO

Jedan od najtrofejnijih francuskih klubova Marseille pao je na samo dno. Nekoć su bili šampioni, a danas su daleko od toga. Marseille je jedini francuski klub koji je osvojio naslov Lige prvaka, i to davne 1992. godine dok su prvaci svoje zemlje bili devet puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Duje Ćaleta-Car

Pokretanje videa...

00:03

Danas je, pak, klub s juga Francuske poražen je kod kuće od Porta 0-2 i službeno postao negativni rekorder Lige prvaka. Francuzi su, naime, izgubili 13. put zaredom, što nije nitko nikada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Borussia razbila Šahtar, a City osigurao prolaz u osminu finala
Borussia razbila Šahtar, a City osigurao prolaz u osminu finala

Duje Ćaleta-Car sjedio je na klupi, Leonardo Balerdi je u 70. minuti zaradio crveni karton, još jedna tužna večer za Marseille koji je nadmašio i Anderlecht koji je imao 12 poraza zaredom.

Champions League - Group C - Olympiacos v Olympique de Marseille

Pa kad je uopće Marseille zadnji put nekoga pobijedio u Ligi prvaka? Recimo da djeca koja su tada rođena već idu u drugi razred osnovne škole. Dakle, 2012. godine u prvoj utakmici osmine finala pobijedio je Inter na Velodromeu 1-0 kada je netko Francuzima ugasio svjetlo.

Marseille je, s porazom na Giuseppe Meazzi 1-2 prošao u četvrtfinale te sezone, odnosno došao do Bayerna i dva poraza. Nakon sezone u Europskoj ligi vratio se u LP i izgubio svih šest utakmica u skupini protiv Arsenala, Borussije Dortmund i Napolija. To je, ako ste brojali, devet poraza. 

Modrić i Real pogurali Inter prema ispadanju iz Lige prvaka, Atalanta je srušila Liverpool!
Modrić i Real pogurali Inter prema ispadanju iz Lige prvaka, Atalanta je srušila Liverpool!

Ni ovogodišnja grupa sa Cityjem, Portom i Olympiacosom Marseilleu nije dovoljna da prekine niz. U Pireju je izgubio 0-1, protiv Cityja kod kuće 0-3, protiv Porta na Dragau 0-3 i na domaćem terenu 0-2. 

- Da biste bili s*anje u Ligi prvaka, morate je prvo izboriti. Mi smo uspjeli i stvarno smo s*anje - rekao je u jednoj od legendarnijih izjava trener Andre Villas-Boas.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...