Obavijesti

Sport

Komentari 2

Poznati svi sudionici All Stara: Čak četiri debitanta, tu je i Zion

Poznati svi sudionici All Stara: Čak četiri debitanta, tu je i Zion

Mnogi su kritizirali izbor igrača za All Star, jer prema mnogima, mjesto u Atlanti nikako nije zaslužio Zion Williamson. Najveća nepravda napravljena je Traeu Youngu koji igra sjajno cijelu sezonu...

VIDEO

Američka profesionalna košarkaška NBA liga objavila je imena svih igrača koji će nastupiti na "All Star" utakmici 7. ožujka u Atlanti.

Nakon što su prošloga tjedna objavljeni igrači startnih petorki po izboru navijača, a za kapetane izabrani LeBron James i Kevin Durant, sada su objavljena i imena pričuva u izboru trenera, po sedmorice iz svake od dviju konferencija.

NBA: Detroit Pistons at Los Angeles Lakers

Iz Istočne konferencije za All Star vikend pozivnice su dobila čak trojica debitanata, branič Boston Celticsa Jaylen Brown, branič Chicago Bullsa Zach LaVine te krilo New York Knicksa Julius Randle. Uz njih, u Atlanti će igrati još branič Brooklyn Netsa James Harden, branič Philadelphia 76-ersa Ben Simmons, krilo Boston Celticsa Jayson Tatum te centar Orlando Magica Nikola Vučević.

Iz Zapadne konferencije dolazi samo jedan debitant, krilo New Orleans Pelicansa Zion Williamson. Osim njega pzvani su još centar Los Angeles Lakersa Anthony Davis, krilo Los Angeles Clippersa Paul George, branič Portland Trail Blazersa Damian Lillard, branič Phoenix Sunsa Chris Paul te dvojac iz trenutačno vodećeg sastava lige Utah Jazza centar Rudy Gobert i branič Donovan Mitchell.

THE CANADIAN PRESS 2018-11-29

Uz Jamesa, starteri iz Zapadne konferencije bit će centar Denver Nuggetsa Nikola Jokić, krilo Los Angeles Clippersa Kawhi Leonard, branič Golden State Warriorsa Stephen Curry te branič Dallas Mavericksa Luka Dončić, dok su osim Duranta starteri s Istoka još branič Washington Wizardsa Bradley Beal, branič Brooklyn Netsa Kyrie Irving, krilo Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo i centar Philadelphia 76-ersa Joel Embiid.

Durant i James će birati svoje momčadi za "All Star" 4. ožujka. Momčad Kevina Duranta vodit će trener Sixersa Doc Rivers, a momčad LeBrona Jamesa trener Jazza Quin Snyder.

Mnogi su kritizirali izbor igrača za All Star, jer prema mnogima, mjesto u Atlanti nikako nije zaslužio Zion Williamson. Najveća nepravda napravljena je Traeu Youngu koji igra sjajno cijelu sezonu, a nema ni Sabonisa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled