Obavijesti

Sport

Komentari 17

Odličan rezultat Zrinke Ljutić, pogreška Leone u drugoj vožnji

Odličan rezultat Zrinke Ljutić, pogreška Leone u drugoj vožnji
3

Leona Popović imala je peto vrijeme prve vožnje, ali je napravila veliku grešku u drugom laufu koja ju je koštala borbe za postolja. Zrinka Ljutić završila je 10. i time nastavila vrlo dobru formu

Peto mjesto i samo 0.49 sekundi zaostatka značilo je borbu za postolje u Killingtonu. Nažalost, jedna je greška udaljila Leonu Popović od borbe za postolje, ali i velike bodove u slalomu koje se održalo u američkom skijalištu Killington.

Hrvatska reprezentativka tako je završila na posljednjem, 30. mjestu druge vožnje s 4.06 sekundi zaostatka za pobjednicom Mikaelom Shiffrin (1:42,02), koja je tako osvojila 90. utrku u karijeri, od toga čak 55. u slalomu i ukupno šestu u Killingtonu.

Alpine Skiing: Stifel Killington Cup

Druga je završila Petra Vlhova (+0,33s), a treća Wendy Holdener (+1,37s).

Zrinka Ljutić nakon samo jedne utrke popravila rezultat karijere u veleslalomu! Pobjeda Lare Gut
Zrinka Ljutić nakon samo jedne utrke popravila rezultat karijere u veleslalomu! Pobjeda Lare Gut
Popović za 24sata: Postolje mi je najbolji poklon za rođendan!
Popović za 24sata: Postolje mi je najbolji poklon za rođendan!

Zrinka Ljutić završila je deseta u utrci s 19. vremenom druge vožnje. Za pobjednicom je kasnila 2,26 sekundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Skijanje, slalom 19 sati , Killington, SAD
Sortiranje događaja
BORBA ZA POBJEDU

Sjajno je odskijala Petra Vlhova, koja je preuzela vodstvo od Rossetti s više od sekunde prednosti! Slovakinja je imala najbolje vrijeme druge vožnje. I dok je Vlhova na istrošenoj stazi postavila najbolje vrijeme drugog laufa, slučaj je bio skroz drugačiji u nastupu Lene Duerr. Imala je tek 25. vrijeme druge vožnje i kroz cilj prošla kao treća s 1,23 sekunde zaostatka.

Međutim, prvo vrijeme Vlhovi nije puno značilo. Mikaela Shiffrin bila je još brža i pobijedila u Killingtonu.

NASTUP LEONE POPOVIĆ

Nažalost, Leona Popović napravila je veliku pogrešku na početku drugog sektora. Proklizala je nakon prolaza kroz plava vrata, nakon čega je izgubila dosta brzine. Kroz cilj je prošla tek kao 26.

USKORO NASTUP LEONE

Kanađanka Laurence St-Germain, koja je u prvom laufu imala identično vrijeme kao i Zrinka, bila je nešto sporija od Hrvatice, pa je kroz cilj prošla kao 9. sa 0,72 sekunde zaostatka! Martina Dubovska također je imala slabiji nastup, u cilj je ušla tek na 21. mjestu, tako da je Zrinka u konkurenciji za top 10 rezultat!

NASTUP ZRINKE LJUTIĆ

Zrinka Ljutić nije uspjela preuzeti vodstvo u drugoj vožnji. Hrvatica  je u prvom sektoru izgubila 0,27 sekundi u odnosu na Rossetti, ali je ostala u prednosti. Nastavila je u istom ritmu i u drugom sektoru, gdje je ukupno kasnila 0,27 sekundi u odnosu na Talijankom.  Zrinka je uspjela nešto smanjiti zaostatak u trećem prolazu, ali je kroz cilj prošla kao peta sa zaostatkom od 0,52 sekundi!

TALIJANKA VODEĆA

Marta Bassino, 13. skijašica iz prvog laufa, preuzela je vodstvo od slovenske skijašice Andreje Slokar. Bassino je imala najbolje vrijeme drugog laufa i ima skoro pola sekunde prednosti, a upravo bi to vrijeme mogla napadati Zrinka Ljutić.

Komentari 17