Obavijesti

Sport

Komentari 22

Zubčić opet do bodova, Vidović popravio plasman...

Zubčić opet do bodova, Vidović popravio plasman...

U slalomskoj utrci Svjetskog kupa u Madonni di Campiglio prvi je završio Norvežanin Foss-Solvaag, drugi je bio francuski skijaš Alexis Pinturault, a treći Šveđanin Kristoffer Jakobsen

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić u Svjetskom kupu u Madonni di Campiglio slalomsku utrku završio je na 16. mjestu dok je Matej Vidović bio posljednji od svih koji su završili drugu vožnju, 26.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Zubčić

Pokretanje videa...

Zubčić prvi put na slalomskom postolju VIDEO

Francuz Clement Noel, koji je bio najbrži u prvoj vožnji, odskijao je sjajnu drugu vožnju i bio je brži od Solevaaga za čak sekundu i jednu stotinku, ali na kraju je promašio posljednja vrata zbog čega je diskvalificiran. 

Prisjetimo se, Zubčić je prije deset dana završio treći u francuskom  Val d'Isereu te ostvario plasman karijere i uzeo prvo slalomsko postolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Svjetski kup - slalom 20.45 , Madonna di Campiglio
Sortiranje događaja
KRAJ UTRKE

Clement Noel fantastično je skijao te je pred posljednjim vratima pao. Kakva šteta. Francuski skijaš na kraju je diskvalificiran, a imao je više od sekunde prednosti.  

Sebastian Foss-Solevag uzima prvo mjesto, francuski skijaš Alexis Pinturault završio je drugi, a treće je Šveđanin Kristoffer Jakobsen. 

Filip Zubčić u konačnici je završio na 16. mjestu, a Matej Vidović je posljednji. 

21.35

Aktualni svjetski prvak Sebastian Foss-Solevaag prošle sezone u Madonni di Campiglio bio je drugi. Nakon prvog prolaza imao je minimalnu prednost od dvije stotinke. Precizan je bio i na strmom dijelu staze te je povećao prednost. U cilj ulazi prvi s deset stotinki prednosti. Hoće li to biti dovoljno vidjet ćemo nakon nastupa Clementa Noela.

21.33

Šveđanin Kristoffer Jakobsen ukupno je izgubio 37 stotinki do drugog prolaza, na trećem prolazu smanjio je zaostatak te u cilj ulazi sa samo jednom stotinkom zaostatka za vodećim Pinturaultom. 

21.30

Francuz Alexis Pinturault sjajno je odradio drugu vožnju te u cilj ulazi prvi s vremenom 1:34.69. Odličan rezultat za francuskog skijaša. 

Zubčić je trenutačno 14. 

21.28

Alex Vinatzer izvrsno je krenuo niz stazu. Fantastično je odskijao te u cilj ulazi prvi. Oduševljen vožnjom završio je s ukupnim vremenom 1:34.85. Imao je sitne probleme, ali se uspio izvući te s trona skida Haugana. 

Ostaju nam još petorica skijaša. 

Komentari 22