Obavijesti

Sport

Komentari 145

Atletico preokrenuo u infarktnoj završnici i na korak je od naslova, Barcelona opet u šoku!

Atletico preokrenuo u infarktnoj završnici i na korak je od naslova, Barcelona opet u šoku!
2

Uoči posljednjeg kola La Lige Atletico ima sve u svojim rukama! U dramatičnoj završnici pobijedili su Osasunu 2-1 i zadržali dva boda ispred Reala koji je bio bolji od Bilbaa. Barcelona je izgubila od Cadiza

Tekla je 86. minuta, Atletico Madrid je gubio pa izjednačio na 1-1 protiv Osasune i u tim trenucima je Real, koji je vodio protiv Bilbaa 1-0, držao prvo mjesto.

Svako malo su igrači Reala ispitivali trenera Zidanea koji je rezultat u Madridu, a onda šok u 88. minuti. Nevjerojatni Luis Suarez izvadio je Atletico iz ponora, zabio za pobjedu i doveo svoju momčad na korak od naslova kolo prije kraja!

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Nevjerojatnu dramu, kakve se ne bi posramili ni najbolji redatelji, smo vidjeli na Wandi Metropolitano. Atletico Madrid je u šokantnoj završnici pobijedio Osasunu 2-1 i tako zadržao prvo mjesto uoči posljednjeg kola. Real Madrid je pobijedio Athletic Bilbao 1-0 golom Nacha te je tako ostao na dva boda zaostatka uoči posljednjeg kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Momčad Diega Simeonea je dominirala cijeli susret, ispalili su 27 udaraca prema protivničkom golu i poništena su im dva gola, ali Osasuna je prva povela golom hrvatskog reprezentativca Ante Budimira u 76. minuti. Razveselilo je to navijače Reala, a rastužilo Simeonea koji je bio na rubu živčanog sloma. Podignuo ga je Renan Lodi golom u 82. minuti, a bacio u ekstazu Luis Suarez golom u 88. minuti za pobjedu.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

U sljedećem kolu Atletico igra u gostima kod pretposljednjeg Valladolida i ima sve u svojim rukama. S druge strane, Real igra kod Villarreala te će, uz svoju pobjedu, za naslov trebati barem remi Valladolida protiv Atletica. U tome slučaju bi Real bio prvi zbog boljeg međusobnog omjera.

La Liga Santander - Athletic Bilbao v Real Madrid

Barcelona je u pretposljednjem kolu doživjela novi šok i definitivno se oprostila od naslova. Celta Vigo je pobijedila 2-1 i tako zavila u crnu Katalonce koji bi, nakon naslova, na kraju sezone, upravo zbog ovoga, mogli ostati i bez Lea Messija kojemu istječe ugovor. Za Barcu je zabio Messi, a pobjedu gostima je donio Santi Mina. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Celta Vigo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
ATLETICO NA KORAK OD NASLOVA

KRAAAAAAAAAAAAAAJ! Prvaka ćemo doznati u posljednjem kolu za tjedan dana, a sve u svojim rukama ima Atletico koji je u šokantnoj završnici pobijedio Osasunu 2-1 golom Suareza.

Real Madrid je bio bolji od Athletic Bilbaa s 1-0, ali morat će u posljednjem kolu čekati Atleticov kiks. Barca je i službeno ostala bez svih šansi porazom od Celte Vigo.

La Liga, 37. kolo:

Bilbao - Real 0-1 (Nacho 70')
Atletico - Osasuna 2-1 (Renan Lodi 82', Suarez 88'; Budimir 76')
Barcelona - Celta Vigo 1-2 (Messi 28'; Mina 38', 89')
Villarreal - Sevilla 4-0 (Bacca 34', 48', 79', 66')

ATLETICO VODI!

SUAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ!!!!! Atletico je poveo u 90. minuti, pa je li ovo mogućeeee! U ovome trenutku Atletico je preskočio Real i sada je prvi!

ATLETICO IZJEDNAČIO!

Gooooooooooooooooooooooool! Kakva drama, ljudi moji! Atletico je izjednačio golom Renana Lodija u 82. minuti. I dalje ima nade za momčad Diega Simeonea...

BUDIMIR ZABIO ATLETICU!!!

Goooooooooooooooooooooooooooooool! Pa je li ovo mogućeeeeeeeeeee! Atleticu su poništena dva gola, imali su čak 23 udarca na gol, ali Osasuna je ta koja je povela. I to preko hrvatskog reprezentativca Ante Budimira koji je bio strijelac u 76. minuti! Pa je li ovo moguće, može li biti dramatičnije?

REAL VODI!

Gooooooooooooooooooooooool! Real je poveo 1-0 protiv Bilbaa, zabio je Nacho! Bilo je tu jako odbijanja, Casemiro je ubacio prizemnu loptu na drugu stativu, a lopta je došla do Nacha koji je zabio prvi gol u sezoni i doveo Real u vodstvo u tako bitnom trenutku. U ovome trenutku Real je preskočio Atletico i sada je prvi na tablici!

Komentari 145