Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Predsjednik sebi kupuje stvari, a nama ne želi isplatiti plaće...'

'Predsjednik sebi kupuje stvari, a nama ne želi isplatiti plaće...'

Lazio je ove sezone napokon ušao u Ligu prvaka gdje drže drugo mjesto nakon tri kola, ali u domaćem prvenstvu im baš i ne ide. Situacija u klubu je daleko od bajne, a to se vidi i u odnosu igrača prema Upravi...

VIDEO

Mnogi smatraju kako je upravo njima korona virus najviše naštetio. U trenutku prekida svih natjecanja borili su se za Scudetto koji nisu vidjeli od 2000. godine, igrali su fantastično, a onda se dogodila korona-stanka nakon koje više ništa nije bilo isto.

Pokretanje videa...

Upoznajte Ivanu Macanović 01:20

Riječ je o Laziju koji je prošle sezone igrao najljepši nogomet u Italiji, a navijači su opet živjeli svoj san. Ipak, nije dugo trajalo. On je prekinut nakon što se nastavila Serie A u lipnju kada su Biancocelesti izgledali neprepoznatljivo.

Champions League - Group F - Lazio v Borussia Dortmund

Lazio je ove sezone napokon ušao u Ligu prvaka gdje drže drugo mjesto nakon tri kola, ali u domaćem prvenstvu im baš i ne ide. Situacija u klubu je daleko od bajne, a to se vidi i u odnosu igrača prema Upravi.

Luis Alberto (28) je jedan od najboljih igrača Lazija, no na Twitchu je pomalo neočekivano otkrio neke stvari koje su bile nepoznate. Lazio je već godinama financijski stabilan klub koji se nalazi u vrhu talijanskog nogometa, no čini se da predsjednik Claudio Lotito više ulaže u svoje gušte, nego u klub i igrače.

Španjolac je igrao Fifu i prenosio na Twitchu, a jedan korisnik mu je rekao kako je Lotito kupio novi avion.

- Avion? Lijepo, ali mogao je i igračima isplatiti plaće. Kupuje stvari, a nama ne da plaću - rekao je ljutiti Alberto.

Igrači su mu osigurali odličnu zaradu plasmanom u Ligu prvaka, to se može još i povećati osvajanjem novih bodova u skupini, ali predsjednik je to odlučio iskoristiti novac za neke druge stvari pa je zanemario igrače. 

Nije poznato u kakvom je točno financijskom stanju Lazio i koliko dugo su igrači bez plaće. Možda ga je Alberto odlučio samo malo 'bocnuti', ali jasno je da bi ga klub nakon ove izjave mogao kazniti. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica