Obavijesti

Sport

Komentari 32

Prekinuto prvenstvo: Prolili su krv, vrijeme da nogomet stane

Prekinuto prvenstvo: Prolili su krv, vrijeme da nogomet stane
4

Turski nogometni savez odlučio je prekinuti natjecanje na tjedan dana zbog napada na Fenerbahčeov autobus za vikend. Nepoznati napadač propucao je vozača busa

VIDEO

Nepoznati napadač propucao je vjetrobransko staklo autobusa u kojem su bili igrači Fenerbahčea u nedjelju nakon 5-1 pobjede kod Rizespora. Stradao je vozač autobusa, koji je završio u bolnici. Izvan je životne opasnosti. Nitko od igrača nije stradao, a Fenerbahče je zatražio prekid svih aktivnosti dok se ne utvrdi tko je odgovoran za napad na njihov autobus. Iz vrha saveza odlučili su prekinuti prvenstvo na tjedan dana.

VIDEO

- Ovo je bio pokušaj ubojstva. Namjeravali su ubiti našeg vozača i naše igrače u autobusu. Ne znam zašto, valjda su se htjeli osvetiti. No samo ne znam zbog čega - rekao je potpredsjednik Fenerbahčea Mahmut Uslu.

Dan nakon što je Fenerbahče zbog napada zatražio prekid svih nogometnih aktivnosti u zemlji, stigla je odluka o sedmodnevnom prekidu prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Youtube

- Prolivena je krv. Vrijeme je da nogomet stane. Natjecanje se moralo prekinuti dok ne razjasnimo tko je odgovoran. Osjećaji navijača Fenerbahčea moraju biti zadovoljeni - objavili su iz Fenerbahčea .

A odluku o prekidu donio je vrh turskog nogometnog saveza.

- Radi se o terorističkom napadu. Smatramo da napadačima nije cilj bio Fenerbahče, već cjelokupni turski sport. Zato smo odlučili odgoditi prvenstvo i kup na sedam dana - rekao je predsjednik turskog nogometnog saveza Yildrim.

Htjeli su ubiti igrače?

Autobus je napadnut na prilazu Trabzonu iz kojeg dolazi turski prvoligaš Trabzonspor. Trzavice između navijača Trabzonspora i Fenerbahčea traju još od sezone 2010/11. kad je prvaku Fenerbahčeu oduzeta titula zbog namještanja utakmica i dodijeljena Trabzonu. Nakon što je vozač pogođen, volan je preuzeo zaštitar.

- Sramota. Bili smo šokirani. Da zaštitar nije primio volan, sletjeli bismo s litice - rekao je član Fenerbahčeova upravnog odbora Hasan Cetinkaya.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu