Sport

Komentari 0

Premier liga potvrdila: 'Imamo dva nova slučaja, ali liga kreće'

Premier liga potvrdila: 'Imamo dva nova slučaja, ali liga kreće'

Premier League može danas potvrditi da su u četvrtak, 11. lipnja i petak 12. lipnja 1200 igrača i članova osoblja klubova bili testirani na COVID-19. Među njima su utvrđena dva pozitivna slučaja, stoji u priopćenju

Engleska Premier liga je u subotu objavila da su u zadnjem testiranju na korona virus među igračima i osobljima klubova utvrđena dva pozitivna slučaja.

- Premier League može danas potvrditi da su u četvrtak, 11. lipnja i petak 12. lipnja 1200 igrača i članova osoblja klubova bili testirani na COVID-19. Među njima su utvrđena dva pozitivna slučaja iz dva različita kluba - stoji u priopćenju lige.

Ovi rezultati nastavljaju nizak broj pozitivnih slučajeva otkako su se igrači vratili treninzima prošli mjesec.

Istovremeno je Norwich City potvrdio da je jedna od njihovih igrača pozitivan na koronavirus.

Norwich je na svojim službenim stranicama objavio i da će pozitivni igrač provesti u samoizolaciji sedam dana prije nego ponovno bude testiran.

- Klub neće otkriti ime igrača koji je zaražen i traži da njegov zahtjev za povjerljivošću podataka bude poštivan - navodi se u priopćenju kluba.

Englesko prvenstvo se nastavlja u srijedu s prvim utakmicama od ožujka kada je prekinuta zbog koronavirusa.

Aston Villa igra protiv Sheffield Uniteda, a Manchester City protiv Arsenala. Norwich svoju prvu utakmicu nastavka sezone igra u petak protiv Southamptona.

Najčitaniji članci