Obavijesti

Sport

Komentari 29

Preminuo mu najbolji prijatelj, a on odigrao utakmicu karijere

Preminuo mu najbolji prijatelj, a on odigrao utakmicu karijere
1

Boston Celticsi slavili su protiv Golden Statea 92-88, a Jaylen Brown (21), koji je bio u šoku zbog smrti najboljeg prijatelja zabio je 21 koš uz sedam skokova...

VIDEO

Malotko je vjerovao u Boston nakon ozljede Gordona Haywarda u prvoj utakmici sezone. Ipak, 16 utakmica kasnije Celticsi su na omjeru 14-2 uz 14 uzastopnih pobjeda.

U najiščekivanijoj utakmici sredili su i Golden State 92-88. Warriorsima nije pomoglo niti vodstvo od 17 koševa sredinom treće četvrtine. Boston se vratio i nastavio senzacionalan niz. 

Igrač utakmice? Neočekivani heroj. Jaylen Brown. Samo nekoliko sati prije utakmice još nije znao hoće li igrati. Večer ranije preminuo mu je najbolji prijatelj Trevin Steede pod zasad još nerazjašnjenim okolnostima.

- Bilo mi je teško to prihvatiti, svi smo bili u šoku - rekao je Brown.

Nakon razgovora s obitelji i trenerom Bradom Stevensom ipak je odlučio nastupiti. I igrao je fantastično, bila mu je to utakmica karijere, 22 koša i sedam skokova.

- Znao sam da bi on htio da sam igrao ovu utakmici. Bilo mi je malo teško uopće se sabrati. Nisam se osjećao dobro te nisam želio izaći iz svoje sobe, no inspiraciju sam pronašao u razgovoru s mojim i Trevinovim roditeljima - rekao je Brown.

Al Horford dodao je 18 koševa uz 11 skokova, dok je Kyrie Irving zabio 16 poena uz pet skokova i šest asistencija.

Kod Warriorsa najbolji je bio Kevin Durant s 24 koša dok je Steph Curry imao mizernu šutersku večer. Trice je gađao 2-9.
Nakon ovog poraza Golden State je na omjeru 11-4 i druga je momčad Zapada.

Prvi je Houston s 12-4. Rocketsi su sinoć razbili Phoenix. Završilo je 142-116, a Teksašani su samo u prvom poluvremenu zabili 90 koševa.

Nevjerojatno, ali to nije rekord lige. Denver Nuggetsi su zabili 90 koševa San Antoniju 7. studenoga 1990., a samo tri dana kasnije u prvom su poluvremenu primili 107 poena od Phoenixa.

Houston je dominirao nakon povratka Chrisa Paula. Jedan od najboljih razigravača zbog ozljede koljena pauzirao je 14 utakmica.
Zabio je 11 koševa uz 10 asistencija i četiri skoka, a James Harden je utrpao 48 poena uz sedam asistencija.

Dragan Bender je kod Phoenixa dobio 22 minute, no nije zabio koš. Imao je šut 0-4. Najefikasniji su bili Troy Daniels s 23 koša te Greg Monroe s 20 i 11 skokova.

Rocketsima je malo nedostajalo da sruše klupski rekord po broju koševa, zabili su 142 te su ostali kratki za samo 14 poena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani