Obavijesti

Sport

Komentari 17

Babeca lopta pogodila nakon kornera i Gorici dala pobjedu

Babeca lopta pogodila nakon kornera i Gorici dala pobjedu

Gledali smo jako tvrdu utakmicu u Gorici, a pobjednički gol je zabio Babec u 71. minuti nakon što ga je lopta pogodila u tijelo nakon kornera te se slučajno odbila u gol

U susretu 21. kola Prve HNL Gorica je kao domaćin svladala Šibenik sa 1-0 (0-0).

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Babec u 71. minuti.

U susretu s vrlo malo dobrih akcija, pa samim time i prilika za pogodak, domaći su do pobjede stigli nakon prekida. Špikić je u 71. minuti izveo udarac iz kuta, lopta je pala na metar od šibenskih vrata gdje je najbrže reagirao babec i gurnuo ju preko linije.

Šibenik je najbolju priliku za poravnanje imao također nakon kornera, ali pokušaj Schildenfelda u sudačkoj nadoknadi završio je na gredi. Nakon toga Šibenčani su tražili penal radi prekršaja, no sudac Batinić nije htio niti pogledati VAR snimku.

Treća Gorica sada ima 39 bodova, šest manje od vodećih Dinama i Osijeka koji od 17.30 sati igraju međusobno u Maksimiru, dok je Šibenik ostao šesti sa 24 boda, dva manje od petog Hajduka, a četiri više od sedmog Slavena Belupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
21.kolo 1.HNL: Gorica-Šibenik 15.00 , Stadion Radnik (Velika Gorica)
Gorica
Babec 71'
1 : 0
Šibenik
Sortiranje događaja
90+1'

Schildenfeld je pogodio gredu! Onda se lopta odbila i došlo je do nekakvog kontakta u gužvi, a Šibenčani su tražili penal! Traže pregled VAR snimke, ali Batinić ih odbija, igra se nastavlja!

90'

Igrat će se tri minute nadoknade.

87'

Igrači su dosta nezadovoljni Batinićem i njegovim suđenjem, no on na prigovore koji mu stižu i od Goričana i od Šibenčana mirno odmahuje rukom. Sve je izglednije kako će Gorica strpati sva tri boda u džep, Šibenik ne dolazi baš do ozbiljne prilike...

78'

Šibenčani traže igru rukom! Batinić će pogledati situaciju s VAR sobom, ali činjenica je da su se ovdje svakako morali bolje snaći. Iako čak izgleda kao da je bilo igre rukom, suci se ne slažu te se igra nastavlja.

70'

GOOOOL! Gorica vodi 1-0! Nakon kornera koji je izvukao Špikić, Babec je zabio gol! Špikić je ubacio, a Babec se nije baš snašao s ubačajem, ali lopta ga je doslovno pogodila i odbila se u mrežu!

Komentari 17