Obavijesti

Sport

Komentari 34

Presretni Ancelotti nije mogao prestati grliti Modrića. Mnoge je zanimalo što mu je šapnuo

Presretni Ancelotti nije mogao prestati grliti Modrića. Mnoge je zanimalo što mu je šapnuo

Čestitao sam mu na spektakularnoj partiji koju je odigrao. Ne znam što sam mu rekao, ali bio je spektakularan s loptom, bez nje... Bio je nevjerojatan, ishvalio je Carlo Ancelotti hrvatskog kapetana

VIDEO

Na leđima mu je 36 godina, a Luka Modrić igra kao da je u dvadesetima. Toliki ga je užitak gledati da bi bilo najbolje da ova predstava nikada ne završi. No, nažalost, morat će jednom.

Pokretanje videa...

Hrvatska na Maksimiru uoči Malte VIDEO

Postalo je više i nebitno pričati o njegovim poznim nogometnim godinama jer one nikako ne odgovaraju onome što gledamo na travnjaku. A to je nogometna magija. Tu magiju vidjeli smo i u nedjelju navečer.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Hrvatski maestro odigrao je utakmicu za pamćenje u pobjedi Real Madrida nad Atleticom (2-0; Benzema i Asensio). Razigravao je svoju momčad, diktirao tempo igre, kada je to bilo potrebno stavio bi loptu u svoje noge koje su sigurnije od sefa i smirio igru. Vukao je tranziciju, 'kidao' suparničke napade. Jednostavno, Luka je letio terenom protiv desetak godina mlađih protivnika. I bio ga je takav užitak gledati. 

Bila je to još jedna njegova doktorska disertacija jer drugačije se može opisati ta mirnoća i klasa kojom odiše.Naklonili su mu se Španjolci, ishvalili suigrači, a njegovom magijom posebno je očaran bio trener Reala, veliki gospodin Carlo Ancelotti.

U karijeri je vodio mnoge majstore kao što su Cristiano Ronaldo, Kaka, Paolo Maldini, Andrij Ševčenko, Rui Costa, Drogba, ali nitko ga nije toliko oduševio kao Modrić. Čekao je da se Modrić pozdravi sa svima pa mu je odletio u zagrljaj kao kada majka vidi svoje dijete. Grlio ga je s osmijehom od uha do uha te obasipao riječima. Naravno, sve je zanimalo što je legendarni Talijan rekao čudesnom Modriću. 

- Čestitao sam mu na spektakularnoj partiji koju je odigrao. Ne znam što sam mu rekao, ali bio je spektakularan s loptom, bez nje... Bio je nevjerojatan - kazao je veliki Ancelotti.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

A Junior Vinicius nije siguran je li Modrić ima 22 ili 36 godina. 

- Kažu da Modrić ima 36 godina. Meni se čini da ima samo 22 godine. Sve što radi izgleda lako, a na terenu radi nevjerojatne stvari i jedan je od najboljih koji igraju ovu igru. Uvijek me savjetuje, sjajna je osoba na terenu i van njega. Kad igram s njim, Casemirom i Kroosom, igram s trojicom najboljih na svijetu.

Video pogledajte OVDJE

Real je pobjedom u gradskom derbiju napravio ogroman korak ka naslovu. Istina, tek je 17 kola prošlo u La Ligi, ali teško je vjerovati da će Madriđani samo tako prosuti ogromnu prednost. Imaju osam bodova više od Seville, 13 više od Atletico Madrida, a u Barceloni traže način kako da se ugriju jer više ni debele jakne ne pomažu. Smrzavaju se na minus 18. 

LaLiga - Granada v Real Madrid

I uopće ne bi trebala postojati dvojba hoće li Modrić produljiti ugovor s Realom do 2023. godine. Igra kao u cvijetu mladosti, dominira protiv puno mlađih protivnika te je jednostavno klasa za sebe. Takvi igrači danas gotovo da i ne postoje. 

Želja mu je oprostiti se od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a ta sezona mogla bi mu vjerojatno biti i posljednji ples u karijeri. Bit će to tužan dan za nogomet jer ostat ćemo bez igrača koji će se teško više ikada pojaviti na zelenim travnjacima. I zato uživajmo u toj njegovoj magiji jer nje uskoro više neće biti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom