Sport

Komentari 2

Brutalni nokauti Bosančića i Vukovića, popularni Abi sjajno riješio Slovenca prekidom!

Brutalni nokauti Bosančića i Vukovića, popularni Abi sjajno riješio Slovenca prekidom!

Nova sezona FNC Armagedona nije mogla bolje početi. U četvrtfinalu turnira gledali smo fenomenalne borbe i, kao sve priredbe do sada, ispunile su sva očekivanja! Pogledajte sjajne borbe na 24sata

Fantastična borilačka večer u zagrebačkom ATT-u! Krenula je nova sezona FNC Armagedona. Devet sjajnih borbi prepunih uzbuđenja, odličnih nokauta, preokreta i završetaka najavilo je još jednu odličnu borilačku godinu. Danas su na rasporedu bila četvrtfinala u četiri težinske kategorije.

POGLEDAJTE ARMAGEDON 2:

Na prvo uzbuđenje nije trebalo dugo čekati! Edin Ramdedovič iz Slovenije gušenjem je u prvoj rundi završio Domagoja Gunčevića iz Osijeka! Borac koji je krenuo iz taekwondoa pa se prebacio na boks i kickboks, pokazao je odlične parteraške sposobnosti i prošao dalje!

U drugoj je borbi višestruki prvak Srbije u judu debitirao u MMA-u. Denis Jurakić u drugoj je rundi gušenjem završio Matea Bolfana i tako donio prvo slavlje za Ahilej. A drugi je put slavio u bojama Ahilej borilačke akademije Rusi Minev iz Bugarske.

Iako još uvijek malo teže govori ‘našim’ jezikom, jako dobro govori borilačkim jezikom te je u dvije runde izdominirao Piersanta Paderna iz Italije. Ni sekunde nije dovodio u pitanje pobjednika, pokazao je dominaciju i zasluženo prošao u polufinale.

Zatim je u kavez ušao Abraham Salimon Are, najviše medijski popraćen borac koji je u prvoj rundi gušenjem završio Davuda Muhića.

Nakon njih su u kavez ušli borci velter kategorije između kojih je ‘zaiskrilo’ jučer na vaganju, a Đorđe Bukvić na kraju je iz kaveza izašao kao pobjednik jer je pokazao da je bolji u dvije runde od Luke Vargovića.

A najbržu borbu večeri odradio je Radovan Vuković koji je nokautirao Mislava Stanića i poslao jasnu poruku ‘sve ću da vas pobijem’ protivnicima iz kategorije. Nakon toga je brzo i efikasno slavio Matija Bosančić strašnim nokautom u prvoj rundi!

Sijevnulo je, a Tomislav Ceronja nije se mogao pridići i meč je završio.

A meč večeri svakako je bio onaj između Ilije Brkana i Jovana Todorovića! Iako je Jovan u prvoj rundi imao Iliju ‘na konopcima’, borac iz UFK Zagreb uspio se oporaviti i slaviti nevjerojatnim prekidom u drugoj rundi! Bio je to preokret za pamćenje i bez sumnje borba večeri.

Za kraj, održao se superfight između Hrvoja Stepića, hrvatskog borca koji je prošle sezone ispao od finalista Patrika Čelića i Talijana Giovannija Rivettija. Nakon tri runde teškog 'rata' kao pobjednik je izašao Hrvoje Stepić.

Bila je to sjajna borba zbog koje je Dražen Forgač Stepiću obećao i bonus.

Sve u svemu, FNC Armagedon 2 bio je sjajan i ispunio sva očekivanja. A tek je bilo četvrtfinale...

Rezultati FNC Armagedona 2: