Obavijesti

Sport

Komentari 4

Prilika za vrh: Plazibat dobio novog protivnika u Gloryju...

Prilika za vrh: Plazibat dobio novog protivnika u Gloryju...
2

Antonio Plazibat je u Gloryju na omjeru 2-0, a u prošloj borbi protiv Tomasa Moznyja je oduševio sve sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kada je nije puštao Čeha iz svojih šaka...

VIDEO

Badr Hari i Rico Verhoeven su nešto najbolje što nam kickboks može ponuditi u današnje vrijeme, a privilegiju da se bori prije njih dobio je hrvatski borac, Splićanin Antonio Plazibat (25)!

Antonio je u Gloryju na omjeru 2-0 (16-2 u karijeri), a u prošloj borbi protiv Tomasa Moznyja je oduševio sve sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kada nije ispuštao Čeha iz svojih šaka. U Gloryju su to odmah prepoznali te su ga postavili na 6. mjesto izazivača, a sada su mu odredili i novog borca. Plazibat će se 21. prosinca u nizozemskom Arnhemu boriti protiv Surinamca Jahfarra Wilnisa (Glory 7-7), koji se nalazi na 4. mjestu Gloryjeve ljestvice. 

Riječ je o 195 cm visokom borcu koji je itekako poznato ime u kickboksu, ali u zadnje vrijeme mu baš i ne ide. U posljednjih osam borbi je izgubio čak šest puta, a borio se i protiv Hrvata Mladena Brestovca koji ga je dvaput pobjeđivao i ima formulu za njega. Surinamac ima 33 godine, ali pad u karijeri je doživio puno ranije nego drugi borci i borba protiv hrvatskog borca mu je možda i posljednja prilika da se vrati u vrh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fiancée 💕💍 @martina.dulcic

Objavu dijeli Antonio Plazibat (@antonioplazibat)

Što se tiče Plazibata, on je sve bliže napadu za naslov prvaka teške kategorije, a Willnis je jedan u nizu borca kojeg mora dobiti kako bi izborio okršaj protiv Badr Harija ili Verhoevena. Za njega više nema lakih boraca i ako želi napad na titulu, mora pobjeđivati sve koji mu stanu na put. Ovo će mu biti treća borba u Gloryju, a ovoj organizaciji se priključio u lipnju 2019. Također, on je jedini hrvatski borac koji je uz Mirka Filipovića i Branka Cikatića osvajao legendarni K1 turnir.

Nadamo se da će Splićanin nastaviti svoju dominaciju. U prethodnim mečevima je i pokazao da ima tu moć, a nadamo se da ćemo istu sliku gledati i 21. prosinca u Arhemu. 

Što se tiče glavne borbe večeri, za titulu teške kategorije borit će se Marokanac Badr Hari i Nizozemac Rico Verhoeven. Njih dvojica su se za naslov borili prije tri godine, ali tada je Hari predao zbog ozljede ramena u drugoj rundi. Bit će to spektakularna borba, a sad nam je i Plazibat motiv više da 21. prosinca budemo uz male ekrane i podržimo ga protiv neugodnog Surinamca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića