Obavijesti

Sport

Komentari 1

Priznali još jedan promašaj: Iz Zadra otišao već treći igrač...

Priznali još jedan promašaj: Iz Zadra otišao već treći igrač...

Galloway, koji je odigrao svega devet utakmica, već je treći igrač koji je napustio Mršićevu momčad nakon Boykinsa (nije ni igrao u službenoj utakmici) i Darka Planinića (odigrao dvije). Cibonu je, pak, napustio Kristijan Krajina

VIDEO

Nema mira pod košarkaškom pekom na Višnjiku. Optimizam je u njoj dodatno "zagorio" nakon poraza u dalmatinskom derbiju od Splita, što je za Zadrane, pogotovo nakon domaćeg poraza od Krke, trebao biti "zicer" u ABA ligi. U kojoj će se, izvjesno, opet morati boriti za ostanak s jednom pobjedom u pet kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadrani slave Kup

Pokretanje videa...

04:21

Stoga ni Veljko Mršić više ne govori u mirnom tonu.

- Tu smo gdje jesmo. Mislite li da je slučajno Zadar prošle sezone bio posljednji? Ako Uprava kluba ima ikakvih nedoumica u vezi mene, to je najmanji problem i to ćemo riješiti odmah. Želim samo da shvatimo gdje smo.

Danas su u Dubravi (19:00) gdje će pokušati kupiti barem malo mira uoči Beograda i Partizana u subotu. Ali sad i definitivno bez Jonathana Gallowaya s kojim su sporazumno raskinuli ugovor. Galloway je već treći igrač koji je napustio Mršićevu momčad nakon Boykinsa (nije ni igrao u službenoj utakmici) i Darka Planinića (odigrao dvije).

Amerikanac iz Kalifornije je, pak, skupio devet, ali iz utakmice u utakmicu u ABA ligi minutaža mu je padala, pa je nakon 18 minuta na otvaranju protiv Monara (tri poena) odigrao devet protiv Mege (bez koša) i tri protiv Krke (bez koša), dok protiv Splita nije bio u sastavu, odnosno već je bio na izlazu s Višnjika.

Zadrani sada ostaju samo na jednoj pravoj "petici" u Onuakuu, dok su pod košem još Bursać, Vuković i Jure Planinić. Što izgleda dosta tanko misli li Zadar ove godine izbjeći stresove oko ispadanja.

Viška, tako je procijenila, rješava se i Cibona. Iako je bilo jasno odmah nakon dolaska Markote, iz Savske su konačno potvrdili raskid s Kristijanom Krajinom. Bivši centar Zadra odigrao je pod Tornjem četiri utakmice u HT Premijer ligi i jednu u ABA-i.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu