Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Projekt nastavlja rasti: Ibro je pružio podršku Našem Hajduku

PODRŠKA Podržavam model narodnog kluba i prvi projekt Našeg Hajduka ili jesmo ili nismo. Pozivam sve naše navijače da upišu svoje ime u sveti dres, rekao je Senijad Ibričić

Foto: Naš Hajduk
24 komentara

Jedan od omiljenih nogometaša Hajduka proteklih 10 godina, posjetom Društvu prijatelja Hajduka Umag uključio se u projekt Ili jesmo ili nismo.

POGLEDAJTE VIDEO

Senijad Ibričić je za stjecanje dionica donirao 1911 HRK, a zahvalnicu u vidu imena i prezimena na dresu poklonio je Matku Begiću, članu DPH Umag. Matko je bio oduševljen Ibrinim dolaskom i činjenicom kako će njegovo ime i prezime biti utkano u sveti dres voljenog Kluba. 

Zbog obećanja dolaska Matku i DPH Umag, Ibričić je zakasnio i na obiteljsko okupljanje, s obzirom kako je u svom Kopru dobio par slobodnih dana.

Popularni Ibro podržao je i nastojanja Našeg Hajduka i pozvao sve navijače da zadrže Klub u svojim rukama, te se uključe u projekt donacija Ili jesmo ili nismo!

- Podržavam model narodnog kluba i prvi projekt Našeg Hajduka ili jesmo ili nismo. Pozivam sve naše navijače da upišu svoje ime u sveti dres i naravno, podržavam veliku akciju nas svih navijača - rekao je današnji igrač slovenskog Kopera.

Iz Našeg Hajduka stiže informacija kako će se sutra u 11h uključiti i predsjednik uprave Kluba Ivan Kos, kao i prvotimci Hajduka.

Naši partneri pišu
Message