Obavijesti

Sport

Komentari 0

Promjene u Ciboni: Izvršena je depolitizacija kluba, za novog predsjednika izabran je Petrović

Promjene u Ciboni: Izvršena je depolitizacija kluba, za novog predsjednika izabran je Petrović
4

KK Cibona i Zagreb žive oduvijek za košarku, tako je bilo prije i uvjeren sam da će tako biti i u buduće. U poslovnom smislu KK Cibona treba novi početak, kaže novi predsjednik Cibone

VIDEO

Cibona je dočekala promjene u vodstvu kluba. Na današnjoj Skupštini KK Cibona za novog predsjednika jednoglasno je izabran Mario Petrović koji na toj funkciji mijenja dosadašnjeg predsjednika Mladena Bušića, koji je na toj fuknciji bio od prosinca 2016.

Pokretanje videa...

Split pobijedo Cibonu 00:21

- KK Cibona je emocija koja je duboko utkana u srž i bilo građana grada Zagreba. Kao jedan od vodećih sportskih brendova na ovim prostorima KK Cibona je i dio velike hrvatske sportske priče o uspjehu. Upravo zato je naš zadatak kao novog vodstva maknuti politiku iz kluba i vratiti u klub vjerne sponzore i još vjernije navijače, te sve bivše igrače i one koji ovom velikom klubu žele iskreno dobro i uspjeh - kaže novi predsjednik Mario Petrović, pa dodaje:

- KK Cibona i Zagreb žive oduvijek za košarku, tako je bilo prije i uvjeren sam da će tako biti i u buduće. U poslovnom smislu KK Cibona treba novi početak i čiste račune, a to je ključan preduvjet da bi se klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje.

Mario Petrović je poduzetnik te komunikacijski i marketinški stručnjak s više od 30 godina poslovnog iskustva. Suosnivač je i predsjednik Uprave Millenium promocije, agencije za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment te jedne od najvećih u regiji, a koja uspješno posluje 22 godine. Osnivač je i vlasnik te predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment Edward Bernays, jedne od najuspješnijih greenfield investicija u hrvatsko visoko obrazovanje.

Dugogodišnji je član Nadzornog odbora Jadranka Grupe kao najvećeg turističkog lanca na Lošinju. Aktualni je predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao krovne strukovne organizacije. Novi predsjednik na poziciji čelne osobe KK Cibona tako će naslijediti Mladena Bušića, koji tu funkciju obnašao kroz proteklih pet godina.

- Današnjim imenovanjem Marija Petrovića novim predsjednikom KK Cibona, završava proces imenovanja novih ljudi u sva tijela kluba, odnosno Skupštine, Nadzornog odbora, počasnog predsjednika, Upravnog odbora i direktora, a time i tranzicija kluba u smislu potpune depolitizacije i demokratizacije KK Cibona. Zahvaljujem se svima koji su nam u tome pomogli, a novom vodstvu kluba, stručnom stožeru i igračima, želim uspjeh, kako na poslovnom tako i na sportskom planu, na radost svih naših navijača i sportskih prijatelja. Heja heja Cibosi - istaknuo je ovom prigodom dosadašnji predsjednik  Mladen Bušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu