Obavijesti

Sport

Komentari 8

Promjene u Ligi prvaka? Jedna utakmica u eliminacijskoj fazi

Promjene u Ligi prvaka? Jedna utakmica u eliminacijskoj fazi
2

Naime, sve će se nastaviti u kolovozu i cilj je prvo odraditi preostale dvoboje osmine finala, a onda bi se uz preostalim fazama igrala samo jedna utakmica. Čeka se odobrenje Izvršnog odbora Uefe...

VIDEO

Čelnici Uefe ne odustaju od ideje da se tekuća sezona Lige prvaka privede kraju. Već tjednima razmatraju brojne opcije, a ako to epidemiološka situacija dopusti, utakmice bi se mogle igrati u kolovozu. 

Formirana je radna grupa koju čine Uefa, Udruženje europskih klubova (ECA) te Udruženje europskih liga koje čine predstavnici nacionalnih prvenstava diljem Europe. Bundesliga se vratila na travnjake prošli vikend, ostala prvenstva bi se trebala nastaviti sredinom lipnja, a donesena je i i odluka o Ligi prvaka. 

Preview for the CL Match Tottenham Hotspur-FC Bayern Munich.

Naime, sve će se nastaviti u kolovozu i cilj je prvo odraditi preostale dvoboje osmine finala, a onda bi se uz preostalim fazama igrala samo jedna utakmica. Dakle riječ je o četvrtfinalima i polufinalima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No to je samo prijedlog koji tek mora blagosloviti Izvršni odbor Uefe, a oni se navodno slažu s ovakvom odlukom. Sve će se znati nakon sastanka 17. lipnja, a istim principom bi se trebala nastaviti i Europska liga.

Do sad su četvrtfinale osigurali Atletico Madrid, Leipzig, PSG i Atalanta, a svoje dvoboje moraju još odraditi Manchester City - Real Madrid (2-1), Barcelona - Napoli (1-1), Lyon - Juventus (1-0) te Chelsea - Bayern (0-3).

ITA, UEFA CL, SSC Napoli vs FC Barcelona

Također, plan što se tiče finala je ostao isti. Finale Lige prvaka će se igrati u Istanbulu, a klubovi će dobiti slobodan rujan kako bi se pripremili za početak nove sezone koja će vjerojatno započeti kasnije od očekivanog. Korona virus je sve poremetio i odgodio, ali nadamo se da će se uskoro sve vratiti u normalu. Bez vrhunskog nogometa bili smo skoro dva mjeseca, prvi su započeli Nijemci, a sada su na redu ostale lige. Naravno, sve ovisi o epidemiološkim situacijama u pojedinim zemljama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...