Obavijesti

Sport

Komentari 1

Pronašli MMA borca 22 mjeseca nakon nestanka: Slomljeni smo

Pronašli MMA borca 22 mjeseca nakon nestanka: Slomljeni smo

David se u veljači 2020. javio prijateljima da treba pomoć, ali kad su mu odgovorili, više se nije javljao. Tijelo mu je u četvrtak slučajno primijetio čovjek u potrazi za jelenjim rogovima

VIDEO

Davida Koeniga (25), amaterskog MMA borca iz Bransona u američkoj saveznoj državi Missouri, još su 8. veljače 2020. posljednji put vidjeli živog kraj jednog hotela gdje je odsjeo nekoliko noći. Prijateljima je poslao poruke da mu treba pomoć, a kad su ih oni pročitali i odgovorili, on se više nije javljao.

Više od 22 mjeseca trajala je intenzivna potraga za Davidom. Nažalost, dogodilo se ono najgore. Čovjek koji je u šumi tražio jelenje rogove naletio je na ljudski kostur. Policija je u blizini našla i njegove osobne stvari, a identificirali su ga preko zubi.

- Slomljeni smo. Iako je Dave bio nestao prije 22 mjeseca, to ne čini stvari lakšima. Osjećamo neopisivu bol. Bojala sam se da mi je sin ubijen, ali teško mi je shvatiti da je umro sam - rekla je majka MMA borca Tracy Koenig za CNN.

Forenzičari nisu otkrili nikakve tragove nasilja na tijelu nesretnog Koeniga. Mrtvozornik nije mogao odrediti način i uzrok smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je tijekom opsežne potrage na Davidom ispitivala brojne ljude koji bi je mogli usmjeriti prema njemu, dvaput je i kopala prethodno nasutu zemlju. Na Facebooku se u grupi "Misterij nestalog borca" okupilo 14.500 ljudi kako bi dalo potporu u potrazi za Davidom.

Trener lokalnog MMA kluba JT Tilley rekao je kako je Koenig bio velik čovjek s još većim srcem.

- Uvijek je bilo zadovoljstvo trenirati s njime. Brinuo je o grupi, slušao i podržavao ih. Bio je baš nježan div.

Otac Rick od malena ga je trenirao i vodio teretanu u kojoj je trenirao.

- Odrastao je na strunjači, zainteresirao se za sport još kao beba. Bio je na dobrom putu da napravi velike stvari, fenomenalan čovjek - kazao je otac preminulog borca.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 4 i Armagedon 2 finale u slow motionu

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener