Obavijesti

Sport

Komentari 59

Propala mu Barcelona, ali ne i Dinamo: Bulat na Maksimiru!

Propala mu Barcelona, ali ne i Dinamo: Bulat na Maksimiru!

Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat, rekao je novi igrač Dinama, kapetan Šibenika Marko Bulat

VIDEO

Marko Bulat (19) novi je igrač Dinama. Kapetan Šibenika potpisao je višegodišnji ugovor sa Zagrepčanima, a kojima će se priključiti na kraju sezone koju će odraditi na posudbi na Šubićevcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Majer i Petković uoči Osijeka 04:37

- Jako sam sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je klub koji je prepoznat po iznimno kvalitetnom radu i razvoju mladih igrača pa vjerujem da će i moja karijera ovdje krenuti u smjeru još većeg napretka. Mislim da je svakom igraču velika želja ići putem kojim su prošli naši brojni reprezentativci - rekao je Bulat po predstavljanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Potpis ugovora s Dinamom sigurno je velika čast i potvrda mog dosadašnjeg rada u Šibeniku koji mi je također pružio temelje za ovakav iskorak. Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat. Znam da su veliki trag u Dinamu ostavili brojni igrači iz grada Šibenika, nadam se da ću i ja nastaviti njihovim stopama.

Kao i Bulat, i Ademi je imao 19 godina kada ga je Dinamo prepoznao i uzeo. Mladi veznjak te kapetan Šibenika i član hrvatske U-21 reprezentacije iza sebe ima još jednu kvalitetnu sezonu, "narančasti" su jedno od većih iznenađenja lige, a Bulatove igre nisu ostale nezapažene ni u Maksimiru. Dinamo se ove zime osnažio brojnim igračima za budućnost (Nevistić, Štefulj, Čabraja, Špikić), a njima se sad pridružio i Bulat.

Rođen je 26. rujna 2001. godine, a već je skupio 85 seniorskih nastupa za Šibenik. Zanimljiv je vezni igrač u kojem Dinamovi skauti vide izuzetno velik potencijal.

Velika nada šibenskog nogometa nedavno je bila i na meti Barcelone, sam je priznao kako mu je transfer na Camp Nou propao zbog korone, a oko njega se dulje vrijeme motaju i predstavnici Manchester Cityja. Ipak, Bulatu se još ne žuri u inozemstvo, prvo se želi dokazati i potpuno nametnuti u HNL-u, pa tek onda krenuti van. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener