Obavijesti

Sport

Komentari 15

Prošvercao se na UFC i sjedio uz ring na mjestu od 45.000 kn

Prošvercao se na UFC i sjedio uz ring na mjestu od 45.000 kn
1

Prošle godine uspio je upasti na meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa kao dio družine Leonarda Di Caprija, a ove godine je otišao korak dalje. Upao je na UFC 205, najplaćeniji UFC-ov event

VIDEO

Nevjerojatno je kada se čovjek pored silnog osiguranja uspije ugurati u VIP odjel odakle će uživo pratiti event s najboljim fight cardom u povijesti UFC-a. No još je nevjerojatnija činjenica da mu to nije prvi put. On se zove Steve Carruthers (25) i dolazi iz Hulla.

Prošle godine uspio je upasti na meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa kao dio družine Leonarda Di Caprija, a ove godine je otišao korak dalje. Upao je na UFC 205, najplaćeniji UFC-ov event svih vremena i sjedio na mjestu uz ring koje košta 45 tisuća kuna! Mladić iz Engleske za Mirror je objasnio kako mu je to pošlo za rukom.

- Na event sam stigao u odijelu sa ciljem da se uklopim. Osiguranje je bilo brojno i gusto, ali znao sam da moram biti strpljiv. Hodao sam iza jedne žene kad su je zatražili da očita kartu - rekao je Steve pa nastavio:

- Mene nisu ništa pitali samo zato što sam bio u odijelu, osoba na ulazu u VIP-u nije me tražila kartu. Tek kada sam ušao shvatio sam da sam uspio ući besplatno! Unutra sam se slikao sa Swizz Beats, Demi Lovato, Zacom Efronom i Gordonom Ramseyjem.

Ne samo da je uspio ući nego je svojim pregovaračkim vještinama ulovio Conora McGregora samo par sati prije nego je Irac napravio povijesni pothvat osvojivši pojas u lakoj kategoriji kao aktualni prvak u perolakoj.

- Pričao sam s Conorovim trening partnerom Dillonom Dannisom, koji mi je rekao gdje ću ga moći naći. Čekao sam par sati u predvorju hotela kad se odjednom pojavio u svojem Rolls Royceu. Nakon što sam mu objasnio da sam došao iz Engleske pogledati borbu pitao sam ga za fotografiju i pristao je - objasnio je mladić.

Ne sumnjamo kako će Steve ponoviti pothvat. Pitanje je gdje će sljedeće upasti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka