Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Protiv smanjenja sam! Igrači Barce su klubu poklonili novac'

'Protiv smanjenja sam! Igrači Barce su klubu poklonili novac'
1

Smanjenje plaća, onako kao što su napravili igrači Barcelone je beskorisno. To je donacija klubu čiji si igrač, a ne bolesnima ili unesrećenima zbog koronavirusa, kaže Toni Kroos...

VIDEO

Nakon brojnih pregovora i razgovora, nogometaši Barcelone pristali su na smanjenje plaće od 70 posto dok traje ova situacija oko korona virusa. Istu stvar napravio je i Atletico Madrid čiji igrači su odmah pristali na rezove. S druge strane, Real Madrid je poslao poruku kako niti ne razmišljaju o smanjenju plaća. Ali kada su vidjeli da bi stanka zbog korona virusa mogla potrajati i da bi to itekako moglo utjecati na njihov proračun za sljedeću sezonu, i oni su se odlučili na rezove. Ali i njih je dočekao revolt.

Pokretanje videa...

00:33

Real želi igračima smanjiti plaću za 20 posto, što je praktički ništa obzirom na 70 posto manju plaću koju će na račun primati kolege s Camp Noua. Ali igrači su se pobunili i odbili pristati na prijedlog kluba. Jedan od 'vođa' te pobune je njemački veznjak Toni Kroos koji smatra da bi igrači prvo trebali dobiti punu plaću, a onda sami odlučiti kome donirati. On je uz to prozvao i igrače Barce.

La Liga Santander - Real Betis v Real Madrid

- Protiv sam smanjenja plaća nogometašima zbog korona-krize. Mislim da svi trebamo dobiti puni iznos plaće i onda sami odlučiti kome donirati od onih kojima je pomoć potrebna. Smanjenje plaća, onako kao što su napravili igrači Barcelone je beskorisno. To je donacija klubu čiji si igrač, a ne bolesnima ili unesrećenima zbog koronavirusa - poručio je Kroos.

U Španjolskoj je od korona virusa oboljelo 146.000 ljudi i trenutačno su druga najpogođenija zemlja u svijetu. Preminulo je 14.555, ali nažalost, taj broj ne prestaje rasti.

Razumijemo, igrači brinu o svojoj egzistenciji i novcu. Ali dok se jedni bore za živote, drugi se prepiru oko novca. Zaista tužna slika čovječanstva..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu