Obavijesti

Sport

Komentari 174

Prozirne medalje za IO HNS-a: Hajduk im brani ulazak u ložu!

Prozirne medalje za IO HNS-a: Hajduk im brani ulazak u ložu!
1

Hajduk zaoštrava odnose s HNS-om, nakon što su oštećeni u finalu kup,a zabranili su dolazak svim članovima IO HNS-a ulazak u svečanu ložu Poljuda, a danas su im poslali i poseban poklon - prozirne medalje.

VIDEO

Nema mira na relaciji Hajduk - HNS, štoviše, nakon što je pitanje pobjednika finala kupa odlučeno pogreškama sudačke petorke, na čelu sa Zebecom i Križarićem, s Poljuda su zabranili ulazak u svečanu ložu svim članovima IO HNS-a, a na poklon su im poslali i ''prozirne medalje''.

- Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza poslane su danas s Poljuda “prozirne medalje”, replike medalja koje su dodijeljene preksinoć u Vinkovcima osvajačima i finalistima Hrvatskog kupa. “Prozirnih” je medalja točno 17, namijenjenih za 17 članova tog tijela Hrvatskog nogometnog saveza... - priopćili su iz Hajduka i dodali:

- HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba. Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55% ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima).

Nakon Hajduka oglasila se i udruga Naš Hajduk, čije priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon predstave u srijedu i jučerašnjih medijskih istupa onih kojima bi jedini interes trebao biti nogomet sa što manje tzv. dvojbenih situacija, a ne režiranje istih, nema prostora za pitanje je li sudačka organizacija glavni egzekutor nogometne močvare kojoj svjedočimo godinama, alfa i omega problema na zelenim terenima. 

Naš Hajduk, kao i Hajduk, opetovano traže stranog respektabilnog povjerenika za suđenje i reorganizaciju sudačke organizacije kako bi se, barem što se sportskog dijela tiče, riješilo ovo pitanje. Onaj drugi dio, kazneni, u rukama je institucija i smatrali bismo neodgovornim da se ne angažiraju oko istraga sudačke organizacije i njihove povezanosti s ljudima koji u Osijeku čekaju presude. Policija i USKOK su već jednom odradili istragu i doveli do osude za sudačke iznude, vrijeme je da dovrše posao u nogometu i bace iza rešetaka sve one koji su zaslužili tamo biti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje