Obavijesti

Sport

Komentari 102

Prvi poraz Sarrija, Lazio dobio Juventus u dramatičnoj bitki...

Prvi poraz Sarrija, Lazio dobio Juventus u dramatičnoj bitki...
14

Pao je Juventus, pao je Sarri! Igrači Lazija bili su bolji od gostiju iz Torina rezultatom 3-1. Bila je to prava nogometna drama puna gubljenja živaca i šokantna za talijanskog crno-bijelog velikana...

VIDEO

U derbiju 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je kao domaćin u Rimu nanio prvi ovosezonski poraz prvaku Juventusu svladavši ga sa 3-1 (1-1).

Isključenje, penal i golovi...

Gosti iz Torina poveli su golom Cristiana Ronalda (25) nakon odlične asistencije Betancourta, no Lazio je uspio poravnati preko Luiza Felipea (45+1) neposredno prije odlaska na odmor.

U nastavku je Juventus prvo ostao s igračem manje jer je zbog grubog prekršaja u 70. minuti isključen Cuadrado, a Lazio je brojčanu prednost iskoristio kada je Milinković-Savić (74) nakon sjajnog proigravanja Luisa Alberta pogodio za 2-1. Imao je domaći sastav vrlo brzo veliku priliku i za 3-1, no Immobileov udarac s bijele točke u 79. minuti obranio je Szczesny. Ipak, Lazio je u posljednjoj, petoj minuti sudačke nadoknade iz protunapada stigao do trećeg gola kojega je postigao Caicedo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marko Pjaca ostao je na klupi Juventusa koji je ostao drugi sa 36 bodova, dva manje od Intera koji je u petak igrao 0-0 s Romom, dok je treći Lazio stigao na 33 boda.

Serie A - Lazio v Juventus
Vratija se Marko: Pjaca nakon 993 dana može igrati za Juve!
Vratija se Marko: Pjaca nakon 993 dana može igrati za Juve!

Atalanta svladala Veronu 3-2

Ranije u subotu je konkurent zagrebačkog Dinama za prolazak u osminu finala nogometne Lige prvaka, Atalanta iz Bergama na svom terenu svladala Veronu sa 3-2 (1-1) pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Gosti koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić vodili su sa 1-0 i 2-1 golovima Di Carminea (23, 57), no domaći su uspijevali poravnati preko Malinovskog (44) i Muriela (64-11m), da bi važna tri boda Atalanti osigurao Djimsiti (90+3) u samoj završnici susreta.

Serie A - Lazio v Juventus

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je čitavu utakmicu za Atalantu koja se s ova tri boda probila na peto mjesto sa 28 bodova, koliko ima i šesti Cagliari, bod više ima četvrta Roma, a dva više treći Lazio. Verona je ostala deveta sa 18 bodova, koliko ima i osma Parma.

Allegri: Neću sada uzeti novi klub, ali učim engleski jezik...
Allegri: Neću sada uzeti novi klub, ali učim engleski jezik...

Igrači aktualnog talijanskog doprvaka Napolija nisu uspjeli ostvariti pobjedu niti u sedmom prvenstvenom dvoboju zaredom, na gostovanju kod Udinesea igrali su 1-1. Domaće je u vodstvo doveo Lasagna (32), a poravnao je Zielinski (69).
Napoli, koji je posljednju pobjedu u Serie A ostvario još 19. listopada, sada ima 21 bod i nalazi se na sedmom mjestu, ali za petom Atalantom i šestim Cagliarijem zaostaje čak sedam bodova, dok je Udinese 14. sa 15 bodova.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...