Obavijesti

Sport

Komentari 23

Prvi put da je netko nokautirao Edgara i prvi 'ležeći intervju'

Prvi put da je netko nokautirao Edgara i prvi 'ležeći  intervju'
1

UFC 222 Cris Cyborg dominantno je obranila naslov protiv Jane Kunickaje, Brian Ortega šokirao je Frankieja Edgara i postao prvi koji ga je nokautirao, a Sean'O Malley je proglašenje čekao u 'horizontali'

VIDEO

Brian Ortega nokautirao je Frankieja Edgara, legendu UFC-a, i osigurao si mjesto izazivača perolake kategorije! Pravi je to šok jer Edgara nitko prije nije nokautirao, a to je učinio čovjek koji je stvarno nešto posebno. 

Ovo je 27-godišnjem Ortegi šesta pobjeda i šesti nokaut u šestoj borbi, a svaku od tih šest borbi je, pazite sad ovo, do prekida uvjerljivo gubio po sudačkim karticama.

Iznimka nije bila ni borba protiv Edgara koji je kontrolirao meč do aperkata koji ga je 'resetirao' i poslao u svijet snova, a Ortegu pogurnuo prema mjestu prvog izazivača.

Ništa manje atraktivna nije bila borba Seana O 'Malleya i Andrea Soukhamthatha.

Za O'Malleya (23) kažu da je budućnost  bantam kategorije UFC-a, ako ništa drugo, već je ušao u povijest kao prvi koji je proglašenje pobjednika dočekao na podu kao i prvi koji je intervju odradio u 'horizontali'. 

U trećoj rundi, nakon jednog low kicka, O'Malley više nije mogao ni stati na nogu, nekako je izdržao još dvije runde i slavio sudačkom odlukom. 

- Čestitam, što ti se dogodilo s nogom?

- Nemam pojma, baš boli. Nisam mogao ni stati na nju. Ali ništa što malo 'medicine' ne može riješiti na after partyju - rekao je O'Malley i dodao:

- Volim ovaj sport, volim sve oko njega i tebe volim, Joe.

- I ja tebe volim, nadam se da ćeš se brzo oporaviti.

 

Dominantna Cris Cyborg

U glavnoj borbi večeri Cristiane 'Cyborg' Justino gotovo da se nije oznojila protiv Ruskinje Jane Kunickaje obranivši pojas drugi put otkako ga je osvojila prošle godine. 

Sve je bilo gotovo u prvoj rundi, Ruskinja se na početku još nekako držala, pokušala je s rušenjem, ali Cyborg se obranila. Strpljivo je čekala da se neiskusna Junickaja malo otvori i krene brzopleto u novo rušenje, a onda je sjeo strahovit udarac.

Cyborg je za sekundu bila na njoj i tu više nije bilo pomoći.

Nova dominantna pobjeda i nova obrana naslova.

Debi seksi Mackenzie

Mackenzie Dern (24) dočekala je debi u UFC-u. Amerikanka brazilskih korijena, bivša svjetska prvakinja u brazilskoj jiu-jitsi, teže je od očekivanog slavila protiv šest godina starije Amerikanke Ashley Yoder. 

Pobijedila je Mackenzie podijeljenom sudačkom odlukom i vidjelo se da još mora puno raditi te da neće moći pobjeđivati samo zahvaljujući vještinama na parteru.

U ostalim borbama Andrei Arlovski pobijedio je Stefana Struvea jednoglasnom sudačkom odlukom, Ketlen Vierira slavila je podijeljenom odlukom protiv Cat Zingano. Alexander Hernandez nokautirao je Beneila Dariusha, a C.B Dolloway slavio je nakon diskvalifikacije Hectora Lombarda, koji ga je udario nakon isteka runde. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe