Obavijesti

Sport

Komentari 241

'Nula' na pustom Maksimiru: Dinamo propustio kazniti sve Feyenoordove promašaje...

'Nula' na pustom Maksimiru: Dinamo propustio kazniti sve Feyenoordove promašaje...
9

Jedan bod osvojio je Dinamo na startu Europske lige odigravši bez golova na Maksimiru protiv Feyenoorda. Nije Zagrepčanima pomoglo ni 20 minuta s igračem više, a Livaković je na startu obranio kazneni udarac

Nogometaši Dinama u susretu su 1. kola skupine K Europske lige kao domaćini u Maksimiru odigrali 0-0 protiv Feyenoorda, dok su u drugom susretu ove skupine Wolfsberger i CSKA iz Moskve igrali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo uoči Feyenoorda

Pokretanje videa...

Dinamo uoči Feyenoorda 05:15

Hrvatski je prvak protiv nizozemskog velikana odigrao solidnu utakmicu u kojoj je gost bio bolji u prvom, a domaćin u drugom poluvremenu pa je podjela bodova realan ishod.

Feyenoord je u početku utakmice bio daleko opasnija momčad, a najveću je priliku za vodstvo imao u 8. minuti, no udarac gostujućeg kapetana Berghuisa s bijele točke zaustavio je Livaković. Prethodno je Jakić neoprezno u svom kaznenom prostoru prekršajem zaustavio Diemersa.

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige

U nastavku utakmice Dinamo je uspio uspostaviti terensku ravnotežu, a nakon što je u 73. minuti stekao brojčanu nadmoć zbog isključenja Senesija postao je i bolji suparnik. Najveću priliku za pobjedu imao je Ivanušec u 87. minuti kada je je sjajno petom proigrao Ademi, no vratar Feyenoorda Bijlow uspio je ući u udarac Dinamovog veznjaka.

Dinamo će za tjedan dana u 2. kolu gostovati kod CSKA u Moskvi, dok će Feyenoord ugostiti Wolfsberger.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
EUROPSKA LIGA, 1. KOLO 21:00 , MAKSIMIR
Dinamo
0 : 0
Feyenoord
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice na Maksimiru! Dinamo i Feyenoord odigrali su bez golova, podijelili bodove, što je, kada se sve uzme u obzir, možda i najrealnije. Livaković je u početku spasio Dinamo, a Bijlow na kraju Feyenoord.

Bodovi su se podijelili i u Klagenfurtu gdje su Wolfsberger i CSKA odigrali 1-1. Asistent je za gostujući gol bio Nikola Vlašić.

90'

Još četiri minute nadoknade.

87'

A što je tek ovo bilo? Najbolja Dinamova šansa na utakmici. Ademi je majstorski petom proigrao Ivanušeca koji se sjurio u kazneni prostor, ali Bijlow je još jednom spasio svoju mrežu.

85'

Oršiiiiić! Kakva bomba Dinamovog ofenzivca iz slobodnog udarca s 30 metara. Sreća za golmana Feyenoorda pa je ostao više u svojoj desnoj strani koju je Oršić ciljao.

83'

Deset je minuta Dinamo s igračem više, ali i dalje nema ni "p" od prave prilike. Lopta je u nogama dinamovaca, no gosti zatvaraju sve prilaze.

Komentari 241