Obavijesti

Sport

Komentari 19

PSG prodaje zbog Messija: Čak 10 igrača je na transfer listi!

PSG prodaje zbog Messija: Čak 10 igrača je na transfer listi!

Francuzi su Messiju ponudili dvogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na jednu te rade sve što je u njihovoj moći kako bi realizirali njegov transfer

VIDEO

Sada već bivši igrač Barcelone, Lionel Messi, dobio je ponudu od PSG-a gdje bi trebao nastaviti karijeru, a francuski klub je na raspolaganje za transfer ili posudbu stavio čak deset igrača zbog skorašnjeg potpisivanja ugovora s Argentincem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi odlazi iz Barcelone

Pokretanje videa...

Messi nakon 21 godinu odlazi iz Barce: Došao je kod njih kao talentirani dječak s poremećajem rasta VIDEO

PSG vjeruje kako bi zbog navedenog transfera mogao zaraditi ozbiljan novac od komercijalnih poslova i prodaje dresova, ali bi ipak trebali smanjiti plaće. Na transfer listi nalaze se brojni prvotimci, a među njima su i Abdoua Dialla, Thila Kehrera, Idrisse Gueye i Rafinhe. Iako Mauro Icardi i Anderu Herrera žele ostati u klubu, Francuzi su im dopustili da odu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Budućnost Kyliana Mbappea u PSG-u je i dalje neizvjesna, a Francuzi se nadaju da će zbog dolaska Messija, Mbappe ostati u klubu i nakon što mu ugovor istekne sljedeće godine. No, prema navodima nekih tamošnjih medija, moglo bi to biti previše za mladog Francuza koji želi nastaviti graditi svoje ime i biti broj jedan u svom klubu.

Ligue 1 - Troyes v Paris St Germain

Prema navodima francuskog lista L’Equipe, Messi će potpisati ugovor na dvije godine uz mogućnost produljenja na godinu dana. The Athletic piše da će dobiti 21 milijun funti što je ujedno i iznos koji bi zaradio za svaku godinu tijekom boravka u Parizu. 

PSG-ov napadač Neymar ponudio je Messiju svoju desetku, ali bivša zvijezda Barcelona isto je odbila te je uzela broj 19 s kojim je i započeo profesionalnu karijeru u katalonskom divu. 

Messijev dolazak u Pariz zasigurno je najveća senzacija prijelaznog roka koji traje do kraja kolovoza, a osim Argentinca klub je besplatno ugrabio Sergia Ramosa, Ginija Wijnalduma i Gianluigija Donnarummu kojima su završili ugovori u Realu, Liverpoolu, odnosno Milanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Doveli su i Achrafa Hakimija iz milanskog Intera za oko 54 milijuna funti te su Portu platili 14 milijuna kako bi posudba Danila Pereire postala trajna.

U međuvremenu, Messi je priznao da su ga tijekom boravka na Ibizi igrači PSG-a pokušali nagovoriti da dođe u klub. 

- Družili smo se na Ibizi, bili smo zajedno jedan dan. Zabavili smo se, a Neymar me nazvao i pitao: Želiš li me vidjeti? - rekao je Messi pa nastavio:

- Tada smo objavili zajedničku fotografiju jer smo se dobro zabavljali i stalno su mi u šali govorili: Dođi u Pariz, dođi u Pariz. Bila je to samo zezancija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Messijev dolazak u PSG još uvijek nije službeno potvrđen, ali prema svemu sudeći čini se kako je gotovo sigurno da će bivši igrač Barcelone karijeru nastaviti u ovom klubu. 

Navodno bi u Pariz trebao stići već u ovu nedjelju, samo nekoliko sati nakon oproštajne konferencije za novinare na Camp Nou. 

Dolazak Messija zastrašujuć je za njihove domaće rivale, ali neki od njih ujedno su i veoma uzbuđeni. 

- Kažemo da imamo us*anu ligu, ali ako uspijemo dovesti ovakvog igrača, to bi bilo senzacionalno - rekao je trener Bresta Der Zakarian. 

Messijev dolazak nesumnjivo će poboljšati šanse PSG-u za osvajanje Lige prvaka, ali postoji i mogućnost da će Mbappé napustiti klub. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu