Obavijesti

Sport

Komentari 67

PSG dobio Real, Mateo kriv za gol; Lovrena 'razbio' golman

PSG dobio Real, Mateo kriv za gol; Lovrena 'razbio' golman
2

Mateo Kovačić dobio je priliku u prvih 11 pripremne utakmice s PSG-om na International Champions Cupu, a Zidane je u poluvremenu promijenio svih 11 igrača s početka utakmice

VIDEO

U svojoj prvoj utakmici nakon osvajanja Lige prvaka i prvoj na International Champions Cupu Real Madrid je izgubio od PSG-a 3-1 pred 86.641 navijačem u Ohiju.

Parižani su poveli već u 2. minuti kada je 18-godišnji Ikone prošao kroz vezni red i obranu Reala i onda udarcem s desetak metara pogodio pokraj Kika Casille. Nakon toga prijetili su Realovi igrači, najprije Isco, a onda i Kovačić, no bez učinka. A onda je uslijedila dvostruka kazna u razmaku od samo pet minuta.

U 35. minuti Kovačić je pokušao raščistiti opasnu situaciju, ali je krivo dodao s ruba vlastitog kaznenog prostora, ravno u noge Meuniera, koji s 20 metara neobranjivo zabija za 2-0. Pet minuta kasnije već je bilo 3-0. Meunier je pokušao dodati za Cavanija, no lopta se odbila, vratila natrag Meunieru koji s pet metara bez problema zabija svoj drugi gol na utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na samom kraju prvog poluvremena Real je smanjio na 3-1, što je, pokazalo se kasnije, bio i konačni rezultat. Aurier je u 45. minuti rukom u šesnaestercu blokirao Iscovu loptu, a siguran realizator s bijele točke bio je kapetan Marcelo.

U poluvremenu je Zidane promijenio svih 11 igrača pa je pao i tempo utakmice. Real je u drugih 45 minuta dominirao, no rezultat se do kraja nije mijenjao. Iako su tek stigli na pripreme, Luka Modrić, Sergio Ramos i James bili su na klupi Reala, no nisu zaigrali.

Chelsea srušio Liverpool, Milan dobio Bayern nakon penala

U istom natjecanju odigrane su noćas još dvije utakmice. Milan je pobijedio Bayern nakon penala. Poslije 90 minuta bilo je 3-3, a tragičar je bio Rafinha kojem je mladi Donnarumma sjajno obranio udarac u četvrtoj seriji. Za Bayern su u regularnom dijelu zabili Ribery dva te Alaba, a kod Milana su strijelci bili Niang, Bertolacci i Kucka.

Potencijalni hrvatski reprezentativac Fabian Benko priliku je u momčadi Bayerna dobio od 60. minute kada je zamijenio Alcantaru.

U drugoj utakmici Chelsea je pobijedio Liverpool 1-0 golom Cahilla u 10. minuti utakmice. Fabregas je ubacio iz kornera točno na glavu Cahilla koji je na pet metara nadskočio Grujića i zabio za 1-0. Dejan Lovren s kapetanskom je trakom igrao do 64. minute, a iz igre je izašao nakon nokauta vlastitog golmana Kariusa.

Najružniji trenutak utakmice dogodio se u 71. minuti kada je Fabregas brutalno startao na gležanj Klavanu i opravdano dobio crveni karton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka