Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pukla ključna kost Rodgersu i više neće zaigrati ove sezone

Pukla ključna kost Rodgersu i više neće zaigrati ove sezone
2

Aaron Rodgers, dvostruki MVP regularnog dijela sezone u NFL-u, slomio je ključnu kost u dvoboju protiv Minnesote. Jedan od najboljih igrača lige mogao bi propustiti ostatak ove sezone

VIDEO

Green Bay je prije početka sezone bio jedan od najvećih favorita za nastup u 52. Super Bowlu, ali se gostovanje kod Minnesote baš na stadionu gdje će se igrati taj Super Bowl, pretvorilo u noćnu moru za sve navijače Packersa.

Anthony Barr, linebacker domaćih Vikingsa, u prvoj se četvrtini nakon jednog neuspješnog dodavanja zaletio u Aarona Rodgersa. Srušio ga je na pod i navijači Packersa su zanijemili. Zamijenio ga je Brett Hundley. Na kraju je Green Bay izgubio od Minnesote 23-10, ali to nije toliko ni važno za navijače Packersa. Njima je ipak glavna vijest ozljeda njihovog najboljeg i ponajboljeg igrača lige. Rodgers je slomio ključnu kost i vjerojatno neće igrati do kraja sezone. To je prava katastrofa za Green Bay. Bez startnog quarterbacka se ne mogu nadati velikim stvarima ove sezone.

Katastrofa je ovo i za cijelu NFL ligu. Kad se ozljedi ovako dobar igrač, ovakva zvijezda, onda pati cijeli NFL. Pogledajte ovdje ozljedu sjajnog Rodgersa.

Da stvar za Packerse bude gora, stradalo im je još nekoliko važnih igrača. Bryan Bulaga, David Bakhtiari, Lane Taylor i Quinten Rollins, izašli su igre protiv Vikingsa.

New England je u derbiju AFC Easta u New Yorku pobijedio svoje velike rivale Jetse. Poveli su Jetsi 14-0, ali onda je Tom Brady "dodao gas". Rob Gronkowski je na njegova dodavanja zabio dva touchdowna i New England je na kraju pobijedio 24-17. Sad su Patriotsi na omjeru 4-2 i stvari u ovoj diviziji polako dolaze na svoje mjesto. Iduće kolo donosi veliki obračun na Gillette stadionu gostuje Atlanta. Bit će to repriza 51. Super Bowla iz veljače ove godine. Kad su Patriotsi napravili veliki preokret protiv Falconsa, koji ove sezone ipak ne igraju tako dobro. Na omjeru su 3-2, a u nedjelju su doma izgubili od Miamija 20-17 iako su poveli 17-0.

Desetkovani NY Giantsi su kao gosti pobijedili favorizirani Denver 23-10, a Pittsburgh je nanio prvi poraz sezone Kansas Cityju. Steelersi su slavili kod Chiefsa 19-13. Nakon šest kola u AFC-u vodi Kansas City s omjerom 5-1, a u NFC-u je najbolja Philadelphia s istim omjerom.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica