Obavijesti

Sport

Komentari 2

Puljić pregovara s Jagielloniom i čeka ga jaka hrvatska kolonija

Puljić pregovara s Jagielloniom i čeka ga jaka hrvatska kolonija
1

Jagiellonia je hrvatska kolonija. Tamo su već Krševan Santini, Ivan Runje i Zoran Arsenić. Poljski mediji javljaju kako Puljić i klub iz sredine poljske Ekstraklase već pregovaraju o plaći

VIDEO

Prije početka zimskog prijelaznog roka na Rujevici su istaknuli kako žele po jednog stopera i jednog lijevog braniča. Doveden je Nino Galović, a sa posudbe je povučen Danijel Štefulj, ali tu Rijeka ove zime neće stati.

Pokretanje videa...

Rijeka, prvi dan zimskih priprema 02:34

Nakon odlazaka Župarića i Punčeca moglo bi biti još imena u rubrici 'otišli', a to onda automatski povlači i pojačanja ili bar prinove na popisu novih Rijekinih igrača.

Ideja vodstva s Rujevice i jest dizajn momčadi prema idejama Simona Rožmana koji je dobio puno povjerenje klupskog vrha, a u tu priču ulazi i standardna logična postavka: zaraditi na onima koji imaju manju minutažu nego što bi željeli ili možda čak i zaslužuju, ali je na njihovom mjestu konkurenciji žestoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Klasičan primjer je pozicija jedinog klasičnog središnjeg napadača u Rožmanovih 4-2-3-1. Antonio Čolak profilirao se kao standardni prvi izbor što znači da jedan drugi dokazani golgeter, Jakov Puljić, ne može imati prostora koliko bi trebalo.

Pa nimalo ne čude vijesti iz Poljske da je tamošnja Jagiellonia Bialystok žestoko zagrizla za Puljića i da su Rijekin igrač i poljski klub zapravo već u ozbiljnim i konkretnim pregovorima o Puljićevim uvjetima za promjenu sredine.

Rijeka dovela Nina Galovića, a Escoval je... Brži i od Ronalda!
Rijeka dovela Nina Galovića, a Escoval je... Brži i od Ronalda!

Igrač je na pripremama s Rijekom u Umagu, klub očekivano ne želi javno servirati detalje o potezima koje je u prijelaznom roku uvijek pametnije vući iza što deblje i tamnije zavjese, ali i poljski kolege i riječki kuloari bruje o istoj priči.

Jagiellonia je inače: hrvatska kolonija. Tamo su već Krševan Santini (bivši vratar Intera i Osijeka), Ivan Runje (nekadašnji stoper Nordsjaellanda i Omonije) te Zoran Arsenić (bivši branič Osijeka i Sesveta).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...