Obavijesti

Sport

Komentari 45

Pušnik: U poluvremenu sam im rekao da nema više zaje*ancije

Pušnik: U poluvremenu sam im rekao da nema više zaje*ancije
1

Nezamislivo mi je i to sam igračima kazao da uigrane kombinacije u prekidima, ali zbog egoizma, ne igramo dogovoreno. Moraju trčati jedan za drugoga, a ne se svađati se, napomenuo je Marijan Pušnik

VIDEO

Solin je imao 1-0 protiv Hajduka i zicer za 2-0, ali Splićani su se uspjeli vratiti u drugom poluvremenu. Upravo je riječ, dvije na tu temu dao strijelac izjednačujućeg gola za Hajduk.

- Ne znam zašto nam se događa da ovako loše započnemo svaku utakmicu. Mučimo se prvo poluvrijeme i u drugom se moramo vaditi - rekao je Ante Erceg pa dodao:

- Nakon ozljede i 20 dana izostanka, napravio sam jedan trening s ekipom i odmah se upisao u strijelce. To mi je važno za samopouzdanje. Osjetilo se da smo fizički spremniji, možda je moglo završiti s više razlike. Solin je pružio dobar otpor. Atmosfera je bila super, navijači su bili blizu. Lijep je bio dekor.

Strijelac vodećeg gola za Solin bio je Mario Jelavić. Imao je priliku i za 2-0, ali nije ju uspio iskoristiti.

- Žao mi je što nisam zabio i drugi gol, teško da bi se Hajduk nakon toga vratio. Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo svoje prilike. Sada ćemo morati ovako dobru igru nastaviti i u prvenstvu - rekao je 23-godišnji napadač Solina.

'Solin je danas bio kao mi protiv Maccabija'

Hajduk je u utakmicu ušao s parolom "lako ćemo". No domaćin se pokazao kao iznimno zeznut protivnik.

- Domaća momčad je igrala dobro i borbeno, moji momci su ovo shvatili kao lagan zadatak, mučili smo se, tek na kraju složili nekoliko prilika. Nije nam na čast kako smo odigrali, mi smo profesionalci. Morali smo puno više i bolje, a to će biti već protiv Osijeka.

Što ste rekli igračima na poluvremenu?

- Uf, bolje da niste čuli. Morao sam podviknuti, probuditi ih. Rekao sam im da nema više zaje*ancije... Mi nismo svjesni koliki je ovo bio motiv za Solin, mi smo se bacali i borili protiv Maccabija, kao Solin danas.

Zašto slabo igrate u prvim poluvremenima?

- To je sve u glavama i kvaliteti samomotivacije. Nezamislivo mi je i to sam igračima kazao da uigrane kombinacije u prekidima, ali zbog egoizma, ne igramo dogovoreno. Moraju trčati jedan za drugoga, a ne se svađati i žaliti se da nisu dobili loptu pa ne trče.

Je li vam se svidio netko od Solina?

- Naravno, ali lako im je bilo igrati kad su moji igrači stajali tri metra od njih.

Ambijent?

- Super i ja sam iz male sredine i ovo je sjajno, išli su do maksimuma. Napalili su se na Hajduka, vidjet ćemo kako će proći za vikend. Mi smo bili na 60 posto, protiv Osijeka moramo biti na 100 posto.

'Mogli smo dobiti voljeni klub, ponosni smo'

- Čestitam Hajduku na prolazu, iako se ne mogu oteti dojmu da smo mogli matirati voljeni klub. Imali smo svoje prilike, mogli smo i više, a sada me više zanima kako u nedjelju protiv Rudeša. Momcima sam čestitao, mogu biti ponosni, spoznali su da postoji razlika između prve i druge lige, ali da igrači Hajduka ne lete, nisu vanzemaljci. Šteta da nije veći stadion, bilo bi i 5.000 gledatelja, iako je većina davala podršku Hajduku - rekao je trener Solina Mirko Labrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica