Obavijesti

Sport

Komentari 16

Raketa: Kad se primim igranja igrica, teško se odvojiti od toga

Raketa: Kad se primim igranja igrica, teško se odvojiti od toga
1

Ako postoji individualna nagrada koju ne može osvojiti Leo Messi, onda nema sumnje da ona ove sezone mora biti Lukina. Ne bi me iznenadilo da je premoćno osvoji, kaže Ivan Rakitić

VIDEO

Ivan Rakitić uvijek je zanimljiv sugovornik medijima, a priliku da porazgovaraju s njim novinari su dobili na jednom eventu organiziranom za predstavljanje video igrice 'Destiny 2: Forsaken'. Rakitić se ponovno dotaknuo svog ostanka u Barceloni, o tome kako se osjećao kada nije izabran za jednoga od kapetana Barcelone, a usporedio je Lea Messija i Luku Modrića.

- Nemam baš puno slobodnog vremena. Ali kada cure spavaju, a žena nije kod kuće, onda zaigram igricu. Kad jednom uhvatim konzolu, teško je prestati - rekao je Ivan Rakitić Marci pa se osvrnuo na ostanak u Barceloni.

- Nisam se vidio kako odlazim iz kluba, ali dok je tema još bila vruća, uzeo sam si nekoliko dana da razmislim, i iskreno, shvatio sam gdje sam. Koliko imam sreće, pa igram u Barceloni, nosim grb najvećeg kluba na svijetu. I obitelj je sretna ovdje, nigdje drugdje ne bismo radije bili, a i važno mi je da u klubu osjećam poštovanje suigrača, trenera, navijača i predsjednika.

Iako su španjolski mediji pisali kako će Rakitić postati jean od kapetana Barcelone nakon odlaska Andresa Inieste i Javiera Mascherana iz kluba, to se nije dogodilo. Za četvrtog kapetana je uoči početka sezone izabran Sergi Roberto. 

- Mislim da se ne bi puno toga promijenilo da sam kapetan. Nisam se mijenjao ni kada sam bio kapetan Seville. Živim nogomet 100% i uvijek pokušavam podržavati suigrače - kaže Raketa.

Dotaknuo se i teme odigravanja prvenstvene utakmice u SAD-u.

- Ako odluče da idemo u SAD, ponosno ćemo predstavljati Barcelonu, a ako ne budemo igrali tamo, izbjeći ćemo jedan dugački put. Najvažnije je da se donese odluka koja odgovara svima - i igračima, i klubu i navijačima.

Ponovio je i da Modrić zaslužuje nagradu The Best.

- Ako postoji individualna nagrada koju ne može osvojiti Leo Messi, onda nema sumnje da ona ove sezone mora biti Lukina. Ne bi me iznenadilo da Modrić osvoji s velikom razlikom glasova. Ovo je bila njegova godina, presretan sam zbog njega. Ako Messi nije najbolji, onda to mora biti Modrić - završio je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...