Obavijesti

Sport

Komentari 85

VIDEO Sjajni Rakitić majstorski asistirao protiv svoje Barcelone

VIDEO Sjajni Rakitić majstorski asistirao protiv svoje Barcelone

Sevilla i Barcelona podijelile su bodove u zaostaloj utakmici 4. kola La Lige. Domaćini su poveli golom Gomeza, a konačnih 1-1 postavio je Araujo. Barca je imala igrača više nakon što je u 68. minuti isključen Koundé

U teškim, kišnim uvjetima na stadionu Sanchez Pizjuan Sevilla je povela u 32. minuti, kad je u uigranoj akciji Ivan Rakitić poslao prizemnu loptu iz kuta na 11 metara, a tamo je natrčao Papu Gomez i kroz šumu nogu ju poslao u donji desni kut Barceloninih vrata.

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

I Barcelona je do izjednačenja došla nakon udarca iz kuta. Ousmane Dembele je ubacio na visinu peterca, gdje je najviši u skoku bio Ronald Araujo i glavom poslao loptu u donji desni kut.

Sjajnu Rakitićevu asistenciju pogledajte OVDJE 

LaLiga - Sevilla v FC Barcelona

Sevilla je u 64. minuti ostala s igračem manje. Jordi Alba je isprovocirao Julesa Koundéa koji je ga je iz neposredne blizine pogodio loptom u lice, a sudac Del Cerro mu je bez razmišljanja pokazao crveni karton.

LaLiga - Sevilla v FC Barcelona

Brojčanu prednost Barcelona nije uspjela iskoristiti, iako je imala čak 22 udarca, 17 više od Seville, od toga šest unutar okvira. Sevilla je imala samo jedan udarac unutar okvira i ta je lopta završila u mreži.

LaLiga - Sevilla v FC Barcelona

Ivan Rakitić je za Sevillu igrao do 70. minute.

Sevilla je sa 38 bodova ostala na drugom mjestu, a vodećem Real Madridu su se Andalužani primakli na pet bodova. Treći je Betis sa 33 boda. Barcelona je sa 28 bodova na sedmoj poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
La Liga, 4. kolo 21.30 , Sevilla
Sevilla
Gomez 32'
1 : 1
Barcelona
Araujo 45'
Sortiranje događaja
90+6'

Kraj utakmice u Sevilli! Barcelona nije iskoristila igrača više u posljednjih pola sata pa se s gostovanja iz Andaluzije vraća s bodom.

Domaćini su poveli golom Gomeza nakon majstorske Rakitićeve asistencije, a konačan rezultat postavio je Araujo krajem prvog dijela.

Katalonci su imali bolje šanse, pogotovo nakon isključenja Koundea u 68. minuti, ali nisu uspjeli kapitalizirati brojčanu prednost. Kako god, Sevilla može biti zadovoljna bodom, ali bod koji bi ju mogao udaljiti od prvoplasiranog Real Madrida. Madriđani bježe pet bodova uz utakmicu manje. 

Raketinu asistenciju pogledajte OVDJE

90'

Sevilla majstorski čuva loptu i pušta da prolazi vrijeme. Barcelona je imala nekoliko dobrih prilika s igračem više, ali nije uspjela do gola. Imat će priliku to napraviti u šest minuta sudačke nadoknade. 

86'

Kakva šansa! Dembele je odigrao jako dobru utakmicu, konstantna je opasnost za obranu Seville, a sada je pokazao kakav top ima u nozi. Dobio je loptu na lijevoj strani, izbacio se na lijevu nogu i sjajno gađao drugi kut. Međutim, ispriječila se stativa. 

82'

Kakva prilika za Barcelonu! Ezzalzouli je ubacio sjajno s lijeve strane, najviši u skoku bio je Gavi koji je dobro pucao, ali lopta je otišla pored gola. Bila je to sjajna prilika...

78'

Barcelona ima veći posjed, ali zasad baš i ne izgleda da ima igrača više. Nije uspjela baš ništa napraviti u posljednjih desetak minuta. Sevilla se u potpunosti povukla i čuva bod. 

Komentari 85