Obavijesti

Sport

Komentari 43

Rakitić se vratio na Camp Nou i zaustavio 'svoju' Barcelonu!

Rakitić se vratio na Camp Nou i zaustavio 'svoju' Barcelonu!
4

Sevilla i Barcelona odigrali su 1-1 u 5. kolu španjolske La Lige. Vidjeli smo dva gola u dvije minute, a nakon toga - suša. Zabili su De Jong i Coutinho, a Rakitić je odigrao 78 minuta protiv bivšeg kluba...

Sevilla je povela u 8. minuti golom Luuka de Jonga, no samo dvije minute poslije Coutinho je iskoristio pogrešku gostujućeg kapetana Jesusa Navasa koji mu je idealno ostavio loptu za pogodak nakon što je pokušao zaustaviti Messijevo dodavanje prema Brazilcu.

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

Do kraja utakmice je bilo nekoliko pokušaja s obje strane, a najbolju priliku za Barcelonu imao je u sučevom dodatku Trincao, ali je njegov udarac iz izgledne situacije obranio gostujući vratar Bono.

La Liga Santander - FC Barcelona v Sevilla

U povratku na Camp Nou u Sevillinom dresu Ivan Rakitić je odigrao dobrih 78 minuta.

La Liga Santander - FC Barcelona v Sevilla

U ranijem poslijepodnevnom terminu nogometaši Real Madrida preuzeli su vodstvo na ljestvici španjolskog prvenstva nakon što su na gostovanju pobijedili Levante sa 2-0. Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Vinicius Junior (16) i Karim Benzema (90+5). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 89. minute.

"Kraljevski klub" vodi sa 10 bodova i utakmicom manje, ispred Betisa sa devet te Real Sociedada i Villarreala sa po osam bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
La Liga, 5. kolo 21:00 , Camp Nou, Barcelona
Barcelona
Coutinho 10'
1 : 1
Sevilla
De Jong 8'
Sortiranje događaja
KRAJ

I to je kraj! Barcelona i Sevilla odigrali su 'samo' 1-1. A nakon prvih 10 minuta očekivali smo vatromet golova.

Sevilla je povela golom De Jonga u 8. minuti, a Barcelona je izjednačila već u 10. minuti golom Coutinha. I to je bilo to.

Andalužani su bili sjajni u tranziciji i kontrama, prijetili su u drugom poluvremenu, a onda se u drugom dijelu potpuno povukli. Barca se tek u završnici probudila i imala nekoliko sjajnih prilika, ali Marokanac Bono bio je fantastičan na golu Seville.

Ipak, možda najbolju priliku imala je Sevilla kada je En Nesryi ubacio oštro u peterac, a lopta je pogodila Arauja i otišla u prečku...

Ipak, na kraju zasluženi remi, ali obje momčadi će žaliti za svojim prilikama. Pogotovo Barca koja nije okrunila svoju dominaciju u drugom poluvremenu.

Ivan Rakitić je zaigrao na Camp Nou prvi put nakon odlaska iz Katalonije gdje je bio šest godina, a odradio je dosta solidnih 78 minuta.

90'

Branii Bonoooooooooooooooo! Trincao je dobio sjajnu loptu u peterac, išao je jedan na jedan s golmanom Seville, ali Bono je to opet sjajno skinuo.

Nakon uspavanke u drugom dijelu, Barcelona je bila bolja i aktivnija. Ali očito je to zasad nedovoljno za sva tri boda...

88'

Plješće Koeman uz aut liniju, traži još više angažmana od svojih igrača, traži još jedan gol. Katalonci dominiraju, ali daleko je to od prave predstave. Moramo priznati i kako smo više očekivali od Lea Messija koji bi se pojavljivao tek na bljeskove...

80'

Kada ne ide momčadi, onda mora povući najbolji na svijetu! Leo Messi je sjajno pucao lijevom nogom, ali golman Seville opet mu je skinuo.

Samo minutu poslije De Jong je dobio sjajnu loptu od Busquetsa, uletio u peterac i pucao na prvu stativu, ali Kounde ga je blokirao i lopta je otišla u vanjski dio mreže...

78'

Ivan Rakitić je odradio svoje za večeras. Odigrao je solidnu utakmicu protiv svog bivšeg kluba. Umjesto njega je ušao Gudelj.

A na travnjaku se baš ništa nije promijenilo. Ritam je totalno pao, izgleda kao da su obje momčad zadovoljne bodom jer nitko zasad ne napada...

Komentari 43