Obavijesti

Sport

Komentari 53

Rakitić plakao: Baš sam tužan, pa oduzeli su mi moju loptu...

Rakitić plakao: Baš sam tužan, pa oduzeli su mi moju loptu...
1

Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama, rekao je Ivan Rakitić koji se bori za minutažu u Barceloni...

VIDEO

U jednog od igrača s najviše odigranih utakmica, do nogometaša koji je postao glavni radijator na klupi. To je sve prošao Ivan Rakitić u Barceloni u samo nekoliko mjeseci.

Pokretanje videa...

03:43

Trener Ernesto Valverde ga je obožavao i nije ga htio pustiti iz Blaugrane, a onda se sve odjednom promijenilo. Odjednom je pao u drugi plan i dobivao je minute na kapaljku. Ivan je patio iznutra, ali nije klonuo te je i dalje marljivo trenirao. No sada je u televizijskoj emisiji Universo Valdano otkrio kako se osjeća zbog male minutaže u katalonskoj momčadi.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid

- Znate kako se osjećam? Osjećam se kao moja mala kći kada joj netko oduzme igračku, tužno. E, tako se osjećam. Oduzeli su mi moju loptu - rekao je Raketa na početku emisije.

Bile to sudbonosno ljeto za njega, barem je tako ispalo. U Barcu je stigao Frenkie de Jong i mnogi španjolski mediji su pisali kako je Raketina era gotova. No Ivan se nije predavao. Smatrao je da će još većim i predanijim radom pokazati da zaslužuje mjesto u prvih 11, ali očito je bilo preteško boriti se protiv raznih struja koje kolaju Camp Nouom.

Tjerali su ga iz kluba, čak je i stigla ponuda od Juventusa, no gospodi iz Barcelone se to nije dopalo pa su Rakitića odlučili ostaviti na klupi.

- Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama. Čovjek sam koji nema problema s iskazivanjem emocija. Kada treba zaplakati, plačem. Kada treba slaviti, slavim - rekao je Rakitić, a to je samo dio njegovog razgovora jer će 14. studenog izaći cijela emisija i imat ćemo priliku pogledati što je sve hrvatski reprezentativac imao za reći.

FC Barcelona Training

Rakitić je u ponedjeljak bio u Zagrebu, ali isti dan se vratio u Barcelonu kako bi zaliječio ozljedu Ahilove tetive koja ga muči u zadnje vrijeme zbog čega ga nećemo gledati u kvalifikacijama za Euro protiv Slovačke na Rujevici. 

Rakitić je u Barceloni ove sezone odigrao samo sedam utakmica, ali samo je jednu počeo u prvih 11. Nama, kao i njemu samome je nejasno kako je u samo nekoliko mjeseci uspio ispasti iz prve postave. Od jednog od najboljih i najkonstantnijih igrača postao je najveći grijač na katalonskoj klupi. Kada veliki Andres Iniesta kaže da ne bi pustio Raketu iz Barce, onda znate koliko je sati.

ATHLETIC DE BILBAO v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 1.

- Ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač. Ne znači da više nije sjajan igrač zato što ove sezone nije u glavnoj ulozi. Veličanstveno je što on godinama radio u klubu - rekao je Iniesta.

On je u sezoni 2017/2018 odigrao čak 70 utakmica što je bilo uvjerljivo najviše. Stručnjaci su se javljali kako je to prevelik broj utakmica i da to može utjecati na njegovo zdravlje. E pa Valverde se za to pobrinuo i Rakitića zakovao za - klupu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram