Obavijesti

Sport

Komentari 140

Raketina dva majstorska gola: Posvetio ih je trudnoj supruzi!

Raketina dva majstorska gola: Posvetio ih je trudnoj supruzi!
4

Rakitić je ušao u 18. minuti nakon ozljede Roberta. Prvo je zabio fantastično s 20 metara pa je prebacio golmana za 2-0. Golove je posvetio supruzi koja je trudna...

VIDEO

Ivan Rakitić sa stilom je proslavio ulazak među 23 najbolja igrača svijeta, a nakon utakmice otkrio je i kako je njegova supruga Raquel Mauri turdna. 

- Kakva lijepa večer... Zadovoljan i ponosan da sam s dva gola pomogao momčadi na važnoj pobjedi! Ovo je za moje dvije princeze kući, po gol. Najljepše od svega, čekamo još jednu bebicu ako Bog da. Jedva čekamo taj prelijep trenutak! Hvala ti, Raquel Mauri, što mi daješ najvažnije u životu, našu obitelj. Hvala ti za svu ljubav! Volim te puno - napisao je Ivan Rakitić na Facebooku nakon što je nosio Barcu do pobjede u Bjelorusiji. 

Nije bio ni u prvih 11, ali na kraju je ponio titulu igrača utakmice s dva gola, jedan ljepši od drugog. 'Bomba' s 20 metara pa lob. Barcelona je pobijedila BATE Borisov 2-0.

Luis Enrique ostavio je Rakitića na klupi, ali ga je morao uvesti već u 18. minuti nakon što se ozlijedio Sergi Roberto. Barcelona je dominirala protiv BATE Borisova u Bjelorusiji. Nakon prvog dijela 16 udaraca, niti jedan domaći pokušaj. 

Pokazao je Raketa da je trebao igrati od prve minute. BATE je držao "nulu" do 48. minute. Rakitić je primio loptu na 20 metara i fantastično pogodio pod prečku.

Raketa je u 64. minuti završio lijepu akciju Barcelone prebacivši domaćeg golmana. Neymar je odlično pronašao našeg veznjaka koji je mirno lobao Černika za konačnih 2-0. Dugo se Barcelona mučila s bjeloruskom momčadi, a Raketa je pokazao Enriqueu gdje mu je mjesto. Na terenu s najboljima.

- Stvorili smo dosta šansi, trebalo nam je dosta vremena da probijemo protivnika, napravio je to Ivan Rakitić sjajnim golom. Jako sam zadovoljan kako smo odigrali - rekao je Luis Enrique.

Liga prvaka, 3. kolo:

skupina E

  • BATE - Barcelona 0-2
  • Leverkusen - Roma 4-4

skupina F

  • Arsenal - Bayern 2-0
  • Dinamo - Olympiakos 0-1

skupina G

  • Porto - Maccabi 2-0
  • Dinamo Kijev - Chelsea 0-0

skupina H

  • Zenit - Lyon 3-1
  • Valencia - Gent 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače